Περιμένουν τον Πέδρο

Ο Στάθης Ρόκας δεν προλαβαίνει κανένα από τα εναπομείναντα ματς της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα.

Η Παναχαϊκή έμαθε πλέον στα προβλήματα απουσιών, αλλά θα πρέπει να συνηθίσει ως το τέλος της σεζόν χωρίς τους Ιωσήφ Λαμπρόπουλο, Στάθη Ρόκα. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι ο πρώτος θα υποβληθεί σε επέμβαση στην κλείδα την Παρασκευή (06/05), ενώ ο δεύτερος θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις έπειτα από περίπου 20 ημέρες, οπότε δεν προλαβαίνει κάποιο από τα εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά στον Μιγκέλ Πέδρο, θα είναι και αυτός εκτός πλάνων του Ηλία Φυντάνη για τον αγώνα της Πέμπτη (05/05) με τον Αχαρναϊκό. Ο Πορτογάλος μέσος μετέβη στην πατρίδα του, προκειμένου να του χορηγηθεί θεραπεία και να κάνει ένεση στον προσαγωγό. Η επιστροφή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (04/05), αλλά δεδομένα δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί έστω ως αλλαγή.

Αντίθετα, στον πάγκο θα είναι ο Φώτης Παπανικολάου και όλα δείχνουν ότι θα παίξει στα τελευταία λεπτά. Ο Τρίγκας αποθεραπεύτηκε και είναι διαθέσιμος, ενώ την Τετάρτη (04/05) θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Αν καταφέρει να πάρει φανέλα βασικού, τότε ο μόνος υγιής στον πάγκο θα είναι ο Βορύλλας.

Σημειώνεται ότι στα εκτός έδρας ματς των Αχαιών στο πρωτάθλημα την αποστολή θα ακολουθεί ο φυσικοθεραπευτής, Γιάννης Χρήστου, ενώ στα εντός θα είναι στον πάγκο ο Παναγιώτης Κρίθης.

Last modified onΤρίτη, 03 Μάιος 2016 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep