«Ψεύτης και καρνάβαλος»

Επίθεση του Ηλία Φυντάνη στον αντιπρόεδρο της Ζακύνθου, Νίκο Κοντονή.

Με βαρείς χαρακτηρισμούς απάντησε ο Ηλίας Φυντάνης στον αντιπρόεδρο της Ζακύνθου, Νίκο Κοντονή. O τεχνικός της Παναχαϊκής με δήλωσή του στο flnews τον χαρακτήρισε... ψεύτη και ζακυνθινό καρνάβαλο, ενώ υποστήριξε ότι οι 1.000 φίλαθλοι των γηπεδούχων έβριζαν χυδαία επί 93 λεπτά. Αναλυτικά η δήλωση του Φυντάνη:

«Ψεύτης και ζακυνθινός καρνάβαλος ο Κοντονής.

Ασχολείται μαζί μου για να γίνει γνωστό ο... κύριος Κοντονής. Και μόνο που το ομολογεί ότι τα είχαν μαζί μου από τη Γ' Εθνική του έτους 2008, λέει πολλά! Δεν είχαμε ξαναέρθει στη Ζάκυνθο με Παναχαϊκή και τον Αίαντα Σαλαμίνας... κύριε Κοντονή; Άρα εσύ έβαλες τους 1.000 και πλέον φιλάθλους να βρίζουν χυδαία οικογένειες κλπ. επί 93 λεπτά. Μέχρι και με ντουντούκες τους ενίσχυσες για να ακούγονται περισσότερο. Πίσω, όμως έχει η αχλάδα την ουρά!

Μας κοίμησες για να μας βάλεις στο τρυπάκι σου και να μας χαλάσεις την ψυχολογία. Το ότι βρίζατε την Πάτρα, τους ποδοσφαιριστές και όλη την αποστολή... κύριε Κοντονή είναι ψέμματα; Όσο για τη «συντριβή» που ανέφερες, όλοι την είδαν! Ακόμα και οι δικοί σου είπαν ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Τέλος, μην υποβαθμίζεις με τη συμπεριφορά σου το τόσο όμορφο νησί και τον πρόεδρό σου.

Μετα τιμης
Προπονητης της ΠΑΕ Παναχαικη
Ηλιας Φυντανης».

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep