«Θέλουν να της κάνουν κακό»

Ο Ηλίας Φυντάνης ξεκαθάρισε πως τα δεδομένα είναι δύσκολα, αλλά ο ίδιος πιστεύει στην σωτηρία της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης υποστήριξε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με τον Πανσερραϊκό θα ήταν η ισοπαλία και όχι η ήττα με 1-0 στο τέλος, ενώ υποστήριξε ότι αυτοί που τον αποδοκίμασαν θέλουν το κακό της Παναχαϊκής. Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε λίγο μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων»:

«Πήρα μια απόφαση δύσκολη μιλώντας με τη διοίκηση, για να έρθω να σώσω την Παναχαϊκή για άλλη μια φορά. Εγώ δεν θα αναφερθώ στα προβλήματα είναι γνωστά, το να τα λέω δεν αλλάζει κάτι. Εγώ μέσα σε δύο ημέρες προσπάθησα σε δύο ημέρες να ανεβάσω την ψυχολογικά των παιδιών. Και είμαι ευχαριστημένος την απόδοση των ποδοσφαιριστών, κάνοντας πολλές αλλαγές στις θέσεις.

Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ φανατικά και αμυντικά, καλά έκανε, ελπίζω να κάνει το ίδιο και στα υπόλοιπα ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση, που έγινε κακή εκτίμηση και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Εμείς κάναμε και δύο ευκαιρίες, ο Πανσερραϊκός δεν έκανε καμία. Οι παίκτες αυτοί είναι και με αυτό το πάθος θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί και αν είχε το ίδιο θα είχε πάρει και άλλους βαθμούς. Σήμερα πάντως, θεωρώ ότι το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Σχετικά με ποιους μίλησε για να συμφωνήσει, είπε:
«Τα γνωστά ονόματα, ο κύριος Τσιριμπής, ο κύριος Καραβίτης, ο κύριος Λάμπρου. Το θέμα όμως είναι αυτό; Ποιοι είναι στη διοίκηση;».

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του:
«Αυτά τα άτομα εμένα δεν με αγγίζουν καθόλου, το είδατε όλοι. Αυτοί πιστεύω χάρηκαν που έχασε η ομάδα και θα πάνε να το πανηγυρίσουν στο καρναβάλι της Πάτρας. Το έδειξαν στο γκολ, πανηγύριζαν. Αυτά τα άτομα ήταν που το 2010 που πήραμε το πρωτάθλημα ήταν οι στρατιώτες αυτών που πρωταγωνιστούσαν στις κασέτες, που κυνηγούσαν τον Κούγια και εμένα κατ’ επέκταση σαν προπονητή.

Αυτοί όλοι ήταν βαλτοί για να μην βγει η ομάδα, αλλά κόντρα στα κατεστημένα βγήκε πρωταθλήτρια η Παναχαϊκή. Και εγώ κάπου παραφέρθηκα τότε έκανα ένα λάθος, το μόνο λάθος και τα έβαλα με ένα δημοσιογράφο τον Χρήστο Βεργανελάκη. Ήταν λάθος δικό μου και το λέω, γιατί μπήκα στο τρυπάκι και έβλεπα όλους εχθρούς. Λοιπόν εγώ ήρθα και αργότερα που ήθελε τρεις νίκες και τις πήρε και σώθηκε… Αυτός είμαι εγώ, οι άλλοι είναι οι εχθροί».

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, δεν αλλάζει ο στόχος, τα δεδομένα ίσως να είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί η ομάδα. Το όριο είναι στους 35,36 βαθμούς και πρέπει να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να τους φτάσουμε».

Last modified onΚυριακή, 06 Μάρτιος 2016 23:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep