Μακρής: «Όλα ψέματα»

Ο Κώστας Μακρής διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί πιθανής εμπλοκής του στην Παναχαϊκή.

Το τελευταίο διάστημα σενάρια στην Πάτρα θέλουν τον πρώην ιδιοκτήτη, Κώστα Μακρή να ενδιαφέρεται για την επιστροφή του στην Παναχαϊκή. Η ΠΑΕ με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη (24/02) ουσιαστικά τα διέψευσε, κάτι που έκανε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο «Ράδιο Γάμμα». Ο ομογενής επιχειρηματίας, μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα ορθοποδήσουν, γιατί έχουν εχθρούς μέσα στην πόλη.

Αναλυτικά ο Μακρής δήλωσε:

«Είναι όλα ψέματα, βλακείες και φαντασίες. Δεν γυρίζω ξανά. Ο Μακρής δεν γυρίζει και να μην δίνετε τροφή για ελπίδες. Εγώ δεν μπόρεσα να πετύχω, γιατί στην Πάτρα υπάρχουν πολλά τρωκτικά που είναι άτρωτα»

«Είναι όλα ψέματα, βλακείες και φαντασίες. Δεν γυρίζω ξανά. Ο Θεός ξέρει τι τράβηξα, περισσότερο ψυχικά. Ο Μακρής δεν γυρίζει και να μην δίνετε τροφή για ελπίδες. Η Παναχαϊκή έχει ιδιοκτήτη έναν καλό άνθρωπο. Έχει πει καλά λόγια για μένα και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Εγώ δεν μπόρεσα να πετύχω, γιατί στην Πάτρα υπάρχουν πολλά τρωκτικά που είναι άτρωτα.

Μην με μπλέκετε με τον Κούγια. Προσπαθούν διάφοροι να κυκλοφορήσουν ψευδείς ειδήσεις. Μιλάω με τον Κούγια, έχουμε συναντηθεί μία, δύο φορές στην Αθήνα και μπορεί να πάμε και να φάμε. Όλα είναι βλακείες. Κανείς δεν με εκτίμησε όσο ήμουν εκεί. Δεν ήξεραν τι πρόεδρο είχαν και κάποιοι με κυνήγησαν άγρια. Τώρα τρέχουν από πίσω μου. Ξέχασέ τους.

«Υπάρχει χαρτί του Deloitte 11,5 εκατομμύρια. Εάν άφησα στον κύριο Κούγια χρέη τρία ή πέντε ή έξι εκατομμύρια ευρώ, 11,5 και τρία κάνουν 15 και χρωστάω από πάνω;  Άρα τα λεφτά τα έφαγαν αυτοί που ήταν μέσα και δεν πλήρωσαν»

Η Παναχαϊκή έχει εχθρούς μέσα στην πόλη. Το 90% του κόσμου με λάτρευε, αλλά με κυνήγησαν άγρια. Μέχρι στα δικαστήρια με πήγαν. Χτύπησαν άνθρωπο, γιατί νόμιζαν πως ήμουν εγώ. Πρέπει να χάσω τη ζωή μου; Ας χτυπήσουν άλλη πόρτα, όχι τη δική μου. Θεωρώ ότι η ομάδα δεν θα ορθοποδήσει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι καθάρματα που έγραφαν εναντίον μου. Έβαζα τόσα λεφτά. Πώς γίνεται να χρωστάω;

Υπάρχει χαρτί του Deloitte 11,5 εκατομμύρια. Εάν άφησα στον κύριο Κούγια χρέη τρία ή πέντε ή έξι εκατομμύρια ευρώ... 11,5 και τρία κάνουν 15 και χρωστάω από πάνω; Άρα τα λεφτά τα έφαγαν αυτοί που ήταν μέσα και δεν πλήρωσαν. Να σε κυνηγούν στα δικαστήρια μάρτυρες ψεύτες; Με κάψατε. Εγώ τελείωσα από την Ελλάδα».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 02:32

1 comment

  • panacha1891
    panacha1891 Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 11:35 Comment Link

    Αλήθεια τα όσα λες κ. Μακρή, αλλά και εσύ δεν έκανες τίποτα για να προστατεύσεις την επένδυσή σου. Άφηνες να κάνουν κουμάντο στην ΠΑΕ, απατεώνες και δεν μίλαγες. Όλο έλεγες ότι θα πεις ονόματα και θα κινηθείς νομικά εναντίον τους και δεν έκανες τίποτα. Και τα ίδια τρωκτικά τρώνε τις σάρκες της ομάδας ακόμη και σήμερα. Και ενώ είχες αρκετές ευκαιρίες για να δώσεις την ομάδα σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα και να την απαλλάξουν από τις κατσαρίδες, την έδωσες στον χειρότερο δυνατό άνθρωπο. Λίγο προσεκτικός αν ήσουν και λιγότερο επιπόλαιος και πεισματάρης, θα μπορούσες να έχεις φτιάξει την Παναχαϊκή που ονειρευόμαστε. Κρίμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep