«Η ήττα οφείλεται σε άλλους»

Παράπονα από τον Δημήτρη Σπανό μετά την ήττα της Παναχαϊκής στη Λαμία, κυρίως για τη φάση του πέναλτι

Η ήττα της Παναχαϊκής στη Λαμία με 4-1 οφείλεται σε άλλους παράγοντες, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σπανό αλλά η ευθύνη για την έκταση του σκορ «βαραίνει» τους Αχαιούς. Δυσαρεστημένος με την διαιτησία εμφανίστηκε ο τεχνικός των Πατρινών που χαρακτήρισε το εν λόγω ματς μια κακή παρένθεση για την ομάδα του.

«Ήρθαμε σήμερα σε μία ομάδα που ξέραμε ότι η βαθμολογική της θέση ήταν πλασματική, σε μια έδρα όπου πηγαίνει πολύς κόσμος, γενικώς σε μια έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή και θέλαμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι. Δυστυχώς το πλάνο μας καταστράφηκε από τα πρώτα λεπτά κιόλας από το πέναλτι που θεωρώ ότι δεν ήτανε. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε, να βγούμε όλοι μπροστά. Παρόλα αυτά όμως δεν έχουμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι πάρα να το ξεχάσουμε γρήγορα να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο επόμενο κρίσιμο ματς» ανέφερε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Εμείς φταίμε που δεν μπορούμε να φωνάζουμε όσο πρέπει. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε τα του οίκου μας και μετά όλα τα άλλα. Νομίζω χάσαμε δίκαια πρέπει όμως να συνεχίσουμε να σηκώσουμε κεφάλι γιατί είναι μια ομάδα που έχει μια μεγάλη ιστορία. Οι δυνατές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Συγχαρητήρια στη Λαμία και στον Γιώργο Βαζάκα. Δεν έχουμε τίποτα με τη Λαμία ούτε με την πόλη ούτε με τον προπονητή ούτε με την ομάδα και ήταν άριστη η φιλοξενία και τους ευχαριστούμε. Έχουμε τον πόνο μας με αυτή την έκβαση του παιχνιδιού που νομίζω ότι η ήττα οφείλεται σε άλλους… η έκταση του σκορ οφείλεται σε εμάς. Νομίζω ότι ήταν μια κακή παρένθεση».

Εκ μέρους των παικτών το «παρών» έδωσε ο Δημήτρης Κοντοδήμος τονίζοντας: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα το ξέραμε αυτό από την αρχή. Εγώ δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στον διαιτητή και συμφωνώ στα πιο πολλά απ' όσα είπε ο προπονητής μου. Κάποιες φορές προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να το γυρίσουμε αλλά σε κόντρα επιθέσεις τρώγαμε γκολ. Βαριά ήττα για την ομάδα μου αλλά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά γιατί το Σάββατο έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας υποστηρίζουν για ακόμη μία φορά και να πω κάτι για εμάς που είναι σημαντικό, ότι ο επόμενος μήνας είναι πολύ σημαντικός για την Παναχαϊκή. Και διοικητικά και ποδοσφαιρικά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep