«Είδαν τα χρέη και έφυγαν τρέχοντας»

Δυο Πατρινοί επιχειρηματίες μόλις ενημερώθηκαν για τις οφειλές της Παναχαϊκής εγκατέλειψαν κάθε προσπάθεια, σύμφωνα με τον Ποτή Τσιριμπή

Στην αποκάλυψη πως για την ομάδα της Παναχαϊκής ενδιαφέρθηκαν το καλοκαίρι Πατρινοί επιχειρηματίες προχώρησε ο Ποτής Τσιριμπής προσθέτοντας όμως ότι μόλις ενημερώθηκαν για τα χρέη της ομάδας… έφυγαν τρέχοντας. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε αρχικά στα όσα ανέφερε μετά το ματς με τον ΑΟ Χανιά περί στοιχήματος, τονίζοντας: ««Η καταγγελία που έκανα είναι σοβαρή και περιμένω την αντίδραση από τον εισαγγελέα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα έχουμε να πούμε αρκετά πράγματα τις επόμενες μέρες όμως αυτή την στιγμή ήθελα να αναφέρω ότι δύο γνωστοί Πατρινοί επιχειρηματίες που βρίσκονται πίσω από πολύ γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας το καλοκαίρι έψαξαν τα χρέη της Παναχαϊκής και μόλις τα είδαν έφυγαν τρέχοντας».

2 comments

  • παναχας
    παναχας Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 21:21 Comment Link

    +panacha1891 ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...

  • panacha1891
    panacha1891 Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 15:18 Comment Link

    Δηλαδή μας λες ότι οι λεφτάδες ( σίγουρα ο ένας έχει πολύ χρήμα, αν ισχύουν οι φήμες που ακούγονταν το καλοκαίρι) επιχειρηματίες έκαναν πίσω λόγω χρεών και εσύ με τον άφαντο μεγαλομέτοχο, που όπως φαίνεται δεν έχει σάλιο, θεωρήσατε ότι θα μπορέσετε να κουμαντάρετε την ομάδα. Χωρίς να μπορείτε να βρείτε χορηγούς και με την εικόνα της ομάδας να μην βοηθά τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, άρα έσοδα μηδέν. Τεράστια τα λάθη και στους δύο τομείς. Τώρα τι συμπέρασμα να βγάλω; Φορτώθηκες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να καλύψεις, για ποιο λόγο; Αν καθόσουν στα αυγά σου, το καλοκαίρι ο κοντός θα αναγκαζόταν να διαλύσει την ΠΑΕ και να φορτωθεί τα χρέη και από εκεί και πέρα η ομάδα με τη βοήθεια των επιχειρηματιών αυτών θα έθετε τις βάσεις για την αναγέννησή της, ήρεμα και ωραία, χωρίς βαρίδια του παρελθόντος. Τώρα; Η ομάδα φυλλορροεί και έτσι όπως πάει το πράγμα, πριν τα Χριστούγεννα θα έχει βαρέσει κανόνι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep