«Εξώσεις και δανεικά»!

Κοινή ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Συγκεκριμένα, εξέδωσαν ανακοίνωση και σημείωσαν ότι η κατάσταση σε ό,τι αφορά στο οικονομικό δεν έχει αλλάξει τους τέσσερις τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να γίνονται εξώσεις και αρκετοί να ζουν με δανεικά... Ωστόσο, υπογράμμισαν ότι θα αγωνίζονται στο γήπεδο... όσο αντέχουν.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκής γνωρίζοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καλοκαιριού και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή τόσο στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό σκέλος βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα κάνοντας υπομονή.

«Μετά από τέσσερις μήνες προσπάθειας συνεχίζεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνουν εξώσεις στους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζουν με δανεικά για να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας»

Μετά από τέσσερις μήνες προσπάθειας συνεχίζεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνουν εξώσεις στους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζουν με δανεικά για να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωρίζει την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και όλης της πόλης ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα εμείς οι ποδοσφαιριστές αποφασίσαμε ομόφωνα ότι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο όπου εκεί είναι η πραγματική μας θέση ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό της ομάδας ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!».

Σε απολογία, τέλος, κλήθηκε ο - δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως προπονητής - Κώστας Σωτηρόπουλος από τον αθλητικό δικαστή: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 05/11/2015 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

Τον κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 12 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-11-2015)».

Last modified onΤρίτη, 03 Νοέμβριος 2015 19:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep