«Το χειρότερο της διετίας...»

Πολλά τα παράπονα του Δημήτρη Σπανού από την εμφάνιση της Παναχαϊκής στο πρώτο ημίχρονο.

Για το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της διετίας του στην Παναχαϊκή μίλησε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός έπειτα από το 0-0 με τη Ζάκυνθο. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον κ. Κάραμα για τα καλά του λόγια, αλλά διαφωνώ. Η ομάδα σήμερα δεν προσπάθησε. Και για να πετύχεις θέλει προσπάθεια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ίσως το χειρότερο που έχουμε παίξει τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Ανορθόδοξη ανάπτυξη, πολλά γεμίσματα που ναι μεν έγιναν τελικές, αλλά χωρίς γκολ.

Για μένα σήμερα δεν πήραμε τίποτα! Και γι αυτό δεν φταίνε οι παίκτες, συνήθως φταίει ο προπονητής. Θα το διορθώσουμε όμως. Γιατί ήμασταν και λίγο τυχεροί που ο Αθανασόπουλος έκανε την τεράστια επέμβαση στο 82'. Έτσι όπως παίζουμε, μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση της βαθμολογίας. Είναι στο χέρι μας όμως να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να έρχονται νίκες.

Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Όσοι ήρθαν, βοήθησαν σημαντικά. Θέλω, βέβαια, να ζητήσω συγγνώμη για την πίκρα αλλά θα δείξουμε δύναμη και θα το αλλάξουμε. Μπορεί σήμερα να χάσαμε έδαφος, αλλά ακόμα είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια στη Ζάκυνθο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Βαγγέλης Ντελέκος τονίζοντας: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Πετάξαμε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω πως ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία με ανορθόδοξο τρόπο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για το σημερινό αποτέλεσμα εκ μέρους των συμπαικτών μου. Πλέον βλέπουμε τα Χανιά».

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 19:03

1 comment

  • παναχας
    παναχας Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 20:37 Comment Link

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;; ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΧΑΛΑΡΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΣΑΝ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ) ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep