Τα εισιτήρια με Ζάκυνθο

Η Παναχαϊκή ενημέρωσε τον κόσμο της για τα εισιτήρια του αγώνα της 6ης αγωνιστικής με τη Ζάκυνθο.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα της Πάτρας ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Κυριακή 1/11/15 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 10 ευρώ (κανονικό εισιτήριο), 5 ευρώ (εισιτήριο ανέργων – περιορισμένος αριθμός), 2 ευρώ (φοιτητικό – στρατιωτικό εισιτήριο – περιορισμένος αριθμός) και 1 ευρώ (μαθητικό εισιτήριο – περιορισμένος αριθμός). Για τις ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την αγορά (Αστυνομική Ταυτότητα, Έντυπη Ηλεκτρονική Πιστοποίηση Ανεργίας, Φοιτητικό Πάσο – Στρατιωτική Ταυτότητα, μαθητική ταυτότητα).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σήμερα από τις 17:00 μέχρι τις 20:30 και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου με Παρασκευή 30 Οκτωβρίου από τις 09:00 μέχρι 20:00 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από 10:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος). Την ημέρα του αγώνα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα δίδονται από τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, πιστή στις αρχικές εξαγγελίες της και πάντοτε εναρμονισμένη με την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, διαθέτει τιμές εισιτηρίων για κάθε κοινωνική ομάδα και πορτοφόλι. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 241002 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep