«Συγγνώμη για την αντίδρασή μου»

Δεν θα ξανασυμβεί, επεσήμανε ο Δημήτρης Σπανός για την συμπεριφορά του μετά την ακύρωση του γκολ της Παναχαϊκής στο ματς με τον ΑΟ Τρίκαλα

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και μετανιωμένος για την δική του αντίδραση στο τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα εμφανίζεται ο τεχνικός της Παναχαϊκής Δημήτρης Σπανός. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, σημείωσε αρχικά: «Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν κατάφερε να ποτέ να βρει ρυθμό. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε τελική προσπάθεια την υπεροχή μας. Τα Τρίκαλα ήταν καλά κλεισμένα πίσω και δεν μας επέτρεψαν να βρούμε χώρους. Πολλοί θα πουν πως ήταν ένα κλασικό παιχνίδι Β' Εθνικής όμως εγώ διαφωνώ. Το επίπεδο και η δυσκολία του πρωταθλήματος έχει ανέβει κατακόρυφα σε σχέση με πέρυσι».

Επίσης, πρόσθεσε: «Σε γενικές γραμμές δεν είμαι δυσαρεστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου γιατί γνωρίζω το πόσο σκληρή είναι η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Πέρυσι, όπως θυμάστε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα εξαιρετικά αλλά η πορεία μας στη συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Φέτος έχουμε ξεκινήσει μέτρια στα τρία πρώτα παιχνίδια, όμως είμαστε βέβαιοι πως θα βελτιωθούμε σύντομα και στο τέλος το αποτέλεσμα θα κρίνεται ως εξαιρετικό».

Αναφερόμενος στον κόσμο υπογράμμισε: «Ξέρουμε πως οι φίλαθλοι της Πάτρας είναι απαιτητικοί και είμαστε υποχρεωμένοι να τους "αναγκάσουμε" να έρθουν να μας στηρίξουν. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο όταν καταλάβει πόσο οργανωμένα λειτουργεί πλέον η ομάδα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να τους ικανοποιούμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία». Κλείνοντας, επεσήμανε: «Για την διαιτησία δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Το μόνο που θέλω να πω είναι συγγνώμη στον υπέροχο κόσμο μας για την αντίδραση μου. Είναι κάτι το οποίο δεν θα ξανασυμβεί».

Εκ μέρους των παικτών στην συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Κώστας Χατζής τονίζοντας: «Μπήκαμε πιο δυνατά από τον αντίπαλο μας στο παιχνίδι όμως δεν καταφέραμε να φτάσουμε στις τελικές προσπάθειες ώστε να σκοράρουμε. Και οι δύο ομάδες είχαμε κάποιες φάσεις για να πάρουμε το παιχνίδι αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό. Η ομάδα έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Σήμερα δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσέλευση τού. Στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν».

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2015 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep