Τα εισιτήρια με Τρίκαλα

Ενημέρωση της Παναχαϊκής για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Στα 10 ευρώ είναι το ακριβότερο εισιτήριο της Παναχαϊκής για το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (18/10, 16.00) στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, για την 4η αγωνιστική της Football League.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αχαΐας: «Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 1, 2, 5 και 10 ευρώ. Τα εισιτήρια του ενός ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και απευθύνονται σε μαθητές. Τα εισιτήρια των 2 ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και απευθύνονται σε στρατιώτες και φοιτητές. . Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα εισιτήρια με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου ή της στρατιωτικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και απευθύνονται στους ανέργους. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα εισιτήρια για τους ανέργους με την επίδειξη έντυπης ηλεκτρονικής πιστοποίησης ανεργίας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Τα εισιτήρια των 10 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα εκδοτήρια έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο την ημέρα του αγώνα με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα εισιτήρια του ενός, των δύο και των 5 ευρώ διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό. Η προπώληση των εισιτηρίων είναι μέχρι το Σάββατο στις 15:00. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, πιστή στις αρχικές εξαγγελίες της και πάντοτε εναρμονισμένη με την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, διαθέτει τιμές εισιτηρίων για κάθε κοινωνική ομάδα και πορτοφόλι. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 241002 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΠέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep