«Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες»

Ιδιαίτερα προσεκτική θα πρέπει να είναι η Παναχαϊκή απέναντι στον Πανελευσινιακό επισημαίνει ο Λυμπέρης Στεργίδης

Χωρίς διάθεση για μεγάλα λόγια και με χαμηλούς τόνους αντιμετωπίζουν στην Παναχαϊκή το νέο πρωτάθλημα της Football League βάσει των όσων δήλωσε ο Λυμπέρης Στεργίδης. Ο άσος των Αχαιών μιλώντας στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ανέφερε αρχικά: «Κάθε αρχή είναι και δύσκολη και για αυτό δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τον αγώνα της Ελευσίνας. Γνωρίζουμε ότι η πρεμιέρα κρύβει παγίδες και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας, απάντησε: «Δεν θέλω να λέμε μεγάλες κουβέντες. Φέτος έχει γίνει μια νέα προσπάθεια στην Παναχαϊκή. Η διοίκηση έδειξε το δρόμο με τις δυνατές μεταγραφές αλλά όπως και πέρσι κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να πάρουμε 3 βαθμούς την Κυριακή με την Ελευσίνα και τίποτα άλλο».

Απευθυνόμενος στους φιλάθλους των Αχαιών υπογράμμισε: «Πέρσι ο κόσμος δεν ήταν μαζί μας τόσο όσο θα θέλαμε, όμως φέτος έχουν αλλάξει τα δεδομένα και από τα φιλικά είδαμε ότι θα τους έχουμε κοντά μας. Καλώ όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο για να αποτελέσουν το 12ο παίκτη αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κέρκυρα αλλά και κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep