Νέο ξεκίνημα για Παναχαϊκή

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαίκής έκανα την πρώτη τους προπόνηση χωρίς να υπάρχει εκπρόσωπος της νέας διοίκησης. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαίκής έκανα την πρώτη τους προπόνηση χωρίς να υπάρχει εκπρόσωπος της νέας διοίκησης.

Με 15 παίκτες και 250 οπαδούς ξεκίνησε η ανεπίσημη πρώτη της ομάδας της Πάτρας στο προπονητικό της Εγλυκάδας.

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της νέας διοίκησης της ομάδας, με 15 παίκτες και αρκετούς οπαδούς που άναψαν ακόμη και καπνογόνα έγινε η ανεπίσημη πρώτη της Παναχαϊκής για τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της συμφωνίας που έφερε την αλλαγή σελίδας στην διοίκηση της ομάδας της Πάτρας ήταν το πρώτο βήμα και απομένουν αρκετά για την αναδημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπανός δεν είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, αλλά από την πρώτη κιόλας προπόνηση άρχισε τις δοκιμές ταλέντα από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Οι Δημήτρης Πατάπης, Γιώργος Χιωτέλλης, Μπάμπης Λαμπρόπουλος είναι οι ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου που έχει στελεχωθεί από την αρχή, με τον Πέτρο Καραβίτη να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, ενώ ο Σέρτζιο Τσέροβιτς είναι ο νέος γενικός αρχηγός. Στο μεταγραφικό τομέα εκτός από τους Μιγκέλ Πέδρο και Δημήτρη Κοντοδήμο υπάρχει και ο Στάθης Ρόκας που αναμένεται να ανακοινωθεί, όπως και οι Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πινδώνης.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep