Ξεκίνημα για Παναχαϊκή

Ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του στην πρώτη προπόνηση, αλλά μέχρι την Κυριακή θα έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του στην πρώτη προπόνηση, αλλά μέχρι την Κυριακή θα έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Για την Πέμπτη (30/7 – 19:00) ορίστηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Πάτρας.

Μετά από αρκετές αναβολές οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης (30/7) στο γήπεδο της Εγλυκάδας για το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού. Μετά την συμφωνία για την μεταβίβαση των μετοχών έχει αρχίσει και η δραστηριότητα στα μεταγραφικά, με ποδοσφαιριστές ήδη να έχουν ξεκινήσει επαφές και να περιμένουν τις τελικές υπογραφές για την πώληση της ΠΑΕ για να υπογράψουν.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός δεν αναμένεται να έχει στη διάθεση του για την πρώτη προπόνηση περισσότερους από 15 ποδοσφαιριστές, αλλά με τον ρυθμό που έχει η διοίκηση αναμένεται να έχει αυξηθεί κατά πολύ το ρόστερ.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα προστεθούν είναι οι Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, ενώ κρούση έχει γίνει και στον Αλέξανδρο Σμυρλή που τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στο δεύτερο εξάμηνο στον Φωστήρα, ενώ είχε χρόνο συμμετοχής τόσο με τον Πανιώνιο στην Super League, όσο και με την Γλυφάδα την σεζόν 2013-14.  

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιούλιος 2015 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep