Σύννεφα στην πώληση!

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι αλλάζει η προοπτική πώλησης της Παναχαϊκής στους Αθηναίους επιχειρηματίες.

Μετά τον Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, εξαφανιζόταν σε αρκετά ραντεβού για την πώληση της ΑΕΛ, το ίδιο φαίνεται ότι συνέβη και για την πώληση της Παναχαϊκής. Αυτή τη φορά ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι δεν εμφανίστηκαν οι Αθηναίοι επιχειρηματίες και κατά συνέπεια αλλάζει εντελώς η προοπτική πώλησης σε αυτούς.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Κούγιας, ο Ποτής Τσιριμπής επικοινώνησε μαζί του και του τόνισε ότι ένας εκ των ενδιαφερομένων βρίσκεται στην Κύπρο. Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν ραντεβού την Τρίτη (14/07).

Η ανακοίνωση του Κούγια:
«Δεν εμφανίσθηκαν κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου οι υποψήφιοι αγοραστές του πακέτου των μετοχών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και κατόπιν αυτού αλλάζει εντελώς η προοπτική της πωλήσεως στους Αθηναίους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν εκπρόσωπο τον κ. Παναγιώτη Τσιριμπή.

Υπήρξε επικοινωνία του κ. Τσιριμπή με τον κ. Κούγια και ο κ. Τσιριμπής εδήλωσε ότι λόγω κωλύματος ενός εξ αυτών ο οποίος ευρίσκετο στην Κύπρο, το ραντεβού θα γίνει την Τρίτη το βράδυ στο γραφείο του κ. Κούγια στην Αθήνα.

Last modified onΚυριακή, 12 Ιούλιος 2015 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep