Κούγιας: «Έχω ανασφάλεια»

Κινητικότητα υπάρχει για την αγορά της Παναχαϊκής σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Για την απόφασή του να πουλήσει την Παναχαϊκή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξης Κούγιας. Υποστήριξε ότι έχει εμφανιστεί και Πατρινός ενδιαφέρομενος, ενώ δήλωσε ότι νιώθει... ανασφαλής για την ομάδα των επιχειρηματιών από την Αθήνα. Αναλυτικά δήλωσε για τους Αχαιούς:

«Την Παναχαϊκή την άφησα στις καλύτερες συνθήκες και αυτή η παραπληροφόρηση πρέπει να τελειώνει. Την πήρα μετά από δύο υποβιβασμούς όταν την αγόρασε ο Μακρής. Είναι ο παλιός Πατραϊκός, με χρέη 3,3 εκατ. ευρώ. Τα τελευταία 6,5 χρόνια έπαιζε στη Football League και τα δύο τελευταία μετείχε στα πλέι οφ. Όπως γνωρίζετε δεν ανέβηκε λόγω των σκανδαλωδών διαιτησιών. Έχω αφήσει μια κληρονομία. Έφτιαξα την Αγυιά από την αρχή, εκεί που δεν με αφήνουν να παίξω για μία οφειλή 10 χιλιάδες, ενώ έφτιαξα και προπονητικό.

Αφήνω μια ομάδα στη Football League και ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η Παναχαϊκή εξυγίανε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήμουν μάρτυς και στα στημένα του 2011 και σε αυτά του 2015. Είχα κόντρα με την παλιά Παναχαϊκή και τους συνεργάτες του Λουκόπουλου που συνεχίζουν να είναι αφεντικά στην Ερασιτεχνική, η οποία θέλει να κάνει το παλιό γήπεδο εμπορικό κέντρο. Είχα κόντρα και με μία μερίδα οργανωμένων, επειδή ανέλαβα την υπεράσπιση του Κορκονέα στην υπόθεση Γρηγορόπουλου. Μία υπόθεση την οποία πιθανώς έκανα λάθος που ανέλαβα. Η ομάδα είναι υγιέστατη. Έχει εξοφλήσει τα 2,8 εκατ. ευρώ, έχει βγάλει παίκτες, αλλά το κύκλωμα δεν με άφησε να κάνω αυτό που ονειρευόμουν, γι' αυτό θα το κάνω στη Λάρισα».

Σε ερώτηση ποιος θα είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, ο Κούγιας απάντησε:
«Θα φανεί τις επόμενες δύο ημέρες. Υπάρχει κινητικότητα και οι επαφές είναι στο τελικό στάδιο. Εμφανίστηκε ένας Πατρινός και πρόθεσή μου είναι να τη δώσω εκεί και όχι σε ξένους. Θα περιμένω ως την τελευταία στιγμή. Γι' αυτό πήρα με πληρεξούσιο τις μετοχές της ΑΕΛ, ώστε να υπάρχει χρόνος για τη μεταβίβαση. Μακάρι να εμφανιστεί Πατρινός. Υπάρχουν και νεαρά παιδιά από την Αθήνα με διάθεση. Δεν ξέρω την φιλοσοφία τους παρά μόνο ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μου. Έχω μια ανασφάλεια, πάντως, γιατί θα μπορούσε να τις καλύψει κάποιος επώνυμος ή επώνυμοι Πατρινοί».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούλιος 2015 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep