«Μάγκες με χρήματα»

Ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε ότι οι επενδυτές της Παναχαϊκής έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό.

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία του Αλέξη Κούγια με την ομάδα επιχειρηματιών που εξέφρασε ενδιαφέρον για την Παναχαϊκή. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportgame» διέψευσε ότι οι παραπάνω έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό και τους χαρακτήρισε μάγκες με αρκετά χρήματα.

Οπως δήλωσε ο Κούγιας:
«Τα έχω βρει σε όλα με τους επίδοξους επενδυτές. Υπάρχει συμφωνία σε όλα και η απόφασή μου να φύγω από την Πάτρα μετά από επτά χρόνια είναι οριστική, ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων με την Λάρισα. Είναι δύο πολύ σοβαροί επιχειρηματίες, οι οποίοι μέχρι στιγμής σε όλες τις συζητήσεις είναι κύριοι απέναντί μου. Είναι μάγκες, έχουν αρκετά χρήματα και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Ολυμπιακό. Αυτά που γράφονται δεν ισχύουν.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Ποτή Τσιριμπή για την στήριξή του στην ομάδα, αλλά και για την στάση του προς το πρόσωπό μου. Η ομάδα αλλάζει χέρια και ο μόνος λόγος να χαλάσει το deal είναι αν το θελήσουν οι επενδυτές».

Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι οι ενδιαφέρομενοι, που δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους, έως την Τετάρτη (01/07) θα έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συμφωνία με τον Αλέξη Κούγια.

Last modified onΣάββατο, 27 Ιούνιος 2015 12:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep