Διαψεύσεων… συνέχεια στην Παναχαϊκή

Τα μέλη της «ομάδας πρωτοβουλίας» τονίζουν ότι ουδέποτε δέχτηκαν εντολή ή εξουσιοδότηση από κανέναν, για να «τρέξουν» το θέμα του γηπέδου

Στην μακροσκελή τοποθέτησή του ο Αλέξης Κούγιας είχε επισημάνει μεταξύ άλλων πως του ζητήθηκε να εξουσιοδοτήσει τα μέλη της «ομάδας πρωτοβουλίας» να… τρέξουν το θέμα του γηπέδου που απασχολεί την Παναχαϊκή. Ωστόσο, η «ομάδα» με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως ουδέποτε δέχτηκε εξουσιοδότηση ή εντολή από κανένα και δεν γίνονται υποχείρια κανενός.

Αναλυτικά επισημαίνεται: «Νοιώθουμε απόλυτη ικανοποίηση γιατί παρά τις αντιξοότητες μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε έναν επίπονο αλλά ουσιαστικό κύκλο επαφών τόσο με την Ερασιτεχνική όσο και με εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Από αυτές τις συναντήσεις το θετικό είναι ότι όλοι κατάλαβαν το μέγεθος της ευθύνης που έχουν απέναντι στους φιλάθλους της Πάτρας και του Νομού Αχαΐας και ότι ως θεσμικά όργανα με ψυχραιμία παραμερίζοντας προσωπικούς εγωισμούς, αντιδικίες, συμφέροντα πρέπει υπεύθυνα να εργαστούν για το καλό της ομάδας και να σεβαστούν την Ιστορία της πόλης μας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα όμως η δική σας καθημερινή υποστήριξη που όλο και μεγαλώνει μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ώστε να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε, δηλαδή η Παναχαϊκή να αγωνίζεται στην Πάτρα και στο δικό της γήπεδο.

Σήμερα μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι, στα χέρια της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής επίσημα έχει κατατεθεί (από 23/6/2015) επιστολή που αφορά τη ρύθμιση-εξόφληση του χρέους της ΠΑΕ με καταβολή 10,000 ευρώ και 1000 ευρώ το μήνα μέχρι εξοφλήσεως. Εγγυημένα από τους κκ Πανόπουλο Σάκη, Γερόλιμο Κώστα, Κλαουδάτο Ανδρέα και Οικονομόπουλο Νίκο (Οι δυο τελευταίοι είναι μέλη-εκπρόσωποι της Ομάδας Πρωτοβουλίας). Οι παραπάνω εγγυώνται επίσης την είσπραξη των όσων προβλέπει ο νόμος από τα εντος έδρας παιχνίδια της ΠΑΕ Παναχαϊκής, εντός 48 ωρών. Ζητούν επίσης την χρήση μια φόρα την εβδομάδα από την ΠΑΕ, χώρο συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών και χώρο-γραφείο της ΠΑΕ με εγγυημένο αντάλλαγμα τη συντήρηση του χλοοτάπητα και την εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ από την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην πιο κρίσιμη οικονομική περίοδο για τη χώρα η Ερασιτεχνική καρπούται εσόδων απαραίτητων για τη λειτουργία της.

Η επίσκεψη-συνάντηση των κυρίων Πανόπουλο Σάκη, Γερόλιμο Κώστα , Κλαουδάτο Ανδρέα και Οικονομόπουλο Νίκο με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊής, βασικό σκοπό είχε, πέραν του εθιμοτυπικού να ακούσει την δέσμευση των όσων παραπάνω εγγυηθήκαμε. Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ομάδας πρωτοβουλίας είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν και προς την πλευρά της ΠΑΕ την ανησυχία τους για την όλο και περισσότερο απαξίωση της Ομάδας που είναι ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης και για το οποίο ευθύνη έχει και η Διοίκηση της ΠΑΕ. Δε μασάμε και δε μασήσαμε τα λόγια μας στη συνάντηση, δεν έχουμε ανάγκη να "κλέψουμε" δόξα από κανέναν και για κανένα λόγο. Αγαπάμε την Παναχαϊκή και δεν κλείνουμε τα μάτια στην προσπάθεια διασυρμού της από κάποιους. Για εμάς είτε Γούβας, είτε Κούγιας, είτε Κούνιας, είναι το ίδιο.

Στην συνάντηση, οι ευχαριστίες που εκφράστηκαν από μέρους μας προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναχαϊκής αφορούσαν την επισήμανση του ότι θα προτιμηθούν οι Πατρινοί επιχειρηματίες στην εκ μέρους του εξαγγελία πώλησης των μετοχών του στην Παναχαϊκή.
Οι εκπρόσωποι μας ΚΚ Οικονομοπουλος Ν. και Κλαουδάτος Α. ουδέποτε εδέχθησαν εντολή ή εξουσιοδότηση από κανέναν. Η επιθυμία μας να συγκεράσουμε τις αντεκδικούμενες πλευρές (ΠΑΕ/Ερασιτεχνική) είναι ο μοναδικός μας στόχος. Εντολές και εξουσιοδοτήσεις λαμβάνουμε μόνο από τους συμπολίτες μας και σε καμία περίπτωση δε γινόμαστε υποχείρια στα "παιχνίδια" του οποιοδήποτε επιχειρηματία στο ποδόσφαιρο.

Η αγάπη μας στην Ομάδα είναι μοναδική και όχι συμψηφιστική με οτιδήποτε άλλο. Με ότι και αν λέγεται απ όποιον και αν λέγεται εμείς θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ότι η Παναχαϊκή πρέπει να αγωνίζεται στο φυσικό της γήπεδο για χάριν των φιλάθλων της και της νεολαίας».

Πηγή: sportgame.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep