Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα μηδέν στο Βόλο

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της Νίκης Βόλου με την Παναχαϊκή.

Στο 19' σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση στο φιλικό της Νίκης Βόλου με την Παναχαϊκή. Ο Δαμιανίδης των γηπεδούχων έβγαινε μόνος απέναντι στον Ανδρούτσο, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κοκκίνης πρόλαβε να κόψει. Στο 31' εκ νέου οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα. Τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Πουλάκος που έκανε την κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ των Αχαιών μπλόκαρε σταθερά. Στο 36' και πάλι η Νίκη βγήκε στο προσκήνιο. Κάσκιο και Διαμαντίδης έπαιξαν το «ένα-δύο» με τον πρώτο να τροφοδοτεί τον Λαζαρίδη. Ο νεαρός εξτρέμ έκανε το συρτό σουτ, το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Ανδρούτσο.

 

Και στο δεύτερο μέρος το Βολιώτικο συγκρότημα ξεκίνησε πιο δυνατά. Ο Πουλάκος υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Διαμαντίδη, ωστόσο ο Ανδρούτσος βγήκε έγκαιρα και έπεσε στα πόδια του έμπειρου επιθετικού εξουδετερώνοντας τον κίνδυνο. Οι κοκκινόμαυροι απάντησαν με τρία δυνατά σουτ. Στο 56' το βολέ του Ουαταρά έφυγε πάνω από το οριζόντιο του Ψωμιάδη, στο 58' το σουτ του Σκαρτσίλα μπλόκαρε εκ νέου ο Ψωμιάδης, ενώ το ίδιο έκανε και στο σουτ του Τζούνιορ διώχνοντας σε κόρνερ (61'). Από εκείνο το σημείο κι έπειτα δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη φάση και έτσι έμεινε το 0-0.

 

ΝΙΚΗ: Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος (58’ Κωνσταντινίδης, 81’ Γκραικός), Λαμπρόπουλος (66’ Μκρτσιαν), Δεληζήσης, Ριζογιάννης, Κάσκιο (46’ Παυλίδης), Δαμιανίδης (46’ Μουδούρογλου), Κυριακίδης (77’ Πεχλιβανόπουλος), Διαμαντίδης (70’ Αναστασίου), Πουλάκος (56’ Παπατζίκος).

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ανδρούτσος (70’ Δρακόπουλος), Σπίνουλας (71’ Χούσα), Κοκκίνης, Ιωάννου, Πακάλτσης, Ουαταρά, Τσεμπερίδης, Σκαρτσίλας, Κοτσόκολος (77’ Ζέλιος), Ατματζίδης, Τζούνιορ.

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2012 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep