«Ο Κούγιας πάντα μου κάνει το χατίρι»

Ο Δημήτρης Σπανός πέταξε το μπαλάκι στον Αλέξη Κούγια ώστε να ανακοινώσει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Το μέλλον του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της Παναχαϊκής, αλλά και το μέλλον των Αχαιών απασχόλησε περισσότερο τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή των «κοκκινόμαυρων» μετά την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα. Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η πατρινή ομάδα θα παίξει στην πόλη της και όπως ανέφερε: «Με αγαπάει και τον αγαπάω και πάντα μου έχει κάνει το χατίρι».

Για το ματς ο Σπανός είπε:

«Θέλαμε τη νίκη για να γλυκάνουμε λίγο την πίκρα μας από τα 10 διαδοχικά ματς. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Απέναντί μας είχαμε μία ομάδα που διακρίνεται για την εμπειρία της και τη σοβαρότητά της και μας τιμώρησε. Είμαστε πικραμένοι, όχι τόσο για την αγωνιστική μας συμπεριφορά, όσο για τα αποτελέσματα στα πλέι οφ. Και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την εμπειρία παρά με την ικανότητα.

Στην αρχή της χρονιάς ούτε στα πιο τρελά μα όνειρα δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί αυτό. Βγήκαν παιδιά και θεωρώ ότι η σεζόν είναι επιτυχημένη. Με 6,7 έμπειρους θα κάνουμε μία αξιόλογη ομάδα. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Απόλλωνα, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή της, γιατί κινούνται άριστα σε όλα τα επίπεδα. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση μας και τα παιδιά, γιατί έκαναν πολλά για μας, για μένα, για τους εαυτούς τους. Τελειώνει η σεζόν με θετικό πρόσημο και μακάρι του χρόνου τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Για τον τραυματισμό του Γκαντιάγκα είπε:

«Έχει τράβηγμα στον δικέφαλο, αλλά έχει χρόνο μπροστά για να αποθεραπευτεί».

Για το αν η νέα σεζόν τον βρει στον πάγκο της Παναχαϊκής, απάντησε:

«Επειδή πολλοί μου λένε ότι ίσως να είναι θαύμα, που έμεινα στην Παναχαϊκή έναν ολόκληρο χρόνο, επειδή γνωρίζομαι πάνω από 15 χρόνια με τον κ. Κούγια, έχω άλλη σχέση μαζί του. Ξέρω ότι μ’ αγαπάει πάρα πολύ όπως και εγώ. Το έχω αφήσει πάνω του. Δεν θα ασχοληθώ με το οικονομικό κομμάτι, ούτε με τίποτα άλλο. Θα ασχοληθώ μόνο αν η Παναχαϊκή δεν θέλει. Το έχω αφήσει στο δικό του γήπεδο, την απόφαση.

Εγώ περιμένω και λειτουργώ σαν να είμαι στην ομάδα πέντε χρόνια. Έτσι πρέπει να κάνει ο προπονητής και έτσι έχω κάνει και σε άλλη ομάδα. Νομίζω όμως, ότι τα πράγματα θα είναι καλά, αλλά για να είναι καλύτερα θα πρέπει να κάνουμε πάρα πολύ προσεκτικές κινήσεις».

Για το αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός μετά και την πρώτη μεταγραφή, είπε:

«Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει πριν από ένα και πλέον μήνα. Ήταν τροχοπέδη το θέμα της έδρας, αλλά νομίζω ότι θα παίξουμε στην Πάτρα και εκεί θέλουμε. Όντως υπάρχει συνεννόηση, αλλά θα πρέπει να το ανακοινώσει ο πρόεδρος. Κάποιοι μπορεί να βλέπουν έναν άνθρωπο απόμακρο και παράξενο. Έχουμε τις διαφωνίες μας και τους τσακωμούς μας, αλλά πάντα μου κάνει το χατίρι. Πιστεύω ότι θα μου το κάνει και τώρα».

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep