Καταγγελία Κούγια για Άλλα

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής δήλωσε ότι θα κάνει καταγγελία στον Άλλα Άλμπι.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή, ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών Αλέξης Κούγιας έκανε σημαντικές δηλώσεις. Υποστήριξε ότι αντικαταστάθηκε παίκτης της ομάδας του στο ημίχρονο επειδή είχε «προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά», εννοώντας ότι ο παίκτης δεν «πάλευε» προς όφελος της ομάδας του και τόνισε ότι θα γίνει καταγγελία προς τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε αυτή την απόδοση. Έκανε λόγο για δανεικό παίκτη, δηλαδή τον Άλλα Άλμπι που παίζει δανεικός από τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω για την υπέροχη φιλοξενία τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Όσοι ήταν στο γήπεδο απήλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είχαμε την τύχη να παίξουν ποδόσφαιρο δύο ομάδες καθαρών προπονητών. Στο ημίχρονο απομακρύναμε έναν ποδοσφαιριστή που είχε προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά, όπως και το προηγούμενο παιχνίδι, όπως και σε πολλά παιχνίδια του β’ γύρου. Σε εμάς έπαιζε δανεικός από άλλη ομάδα. Όμως η προσωπική μου κρίση είναι σχεδόν αλάνθαστη. Έκανα υπομονή. Η Παναχαϊκή δεν είναι ομάδα να δίνει δικαιώματα, να αφήνει σκιές. Μετά τα Χανιά έφυγαν τρεις ξένοι παίκτες.

Σήμερα αν μπορούσα, θα τον είχα αντικαταστήσει από το α' 20άλεπτο. Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κ. Τόρη και τον κ. Βαρούτσικο. Αν έχεις την ευλογία να είσαι ιδιοκτήτης μιας τέτοιας ομάδας, πρέπει να είσαι και μπροστάρης. Δεν έχουμε δικαίωμα στους οπαδούς τέτοιων πόλεων να μην τους κάνουμε περήφανους. Στο Βόλο υπάρχει ποδοσφαιρική κουλτούρα πολλών ετών. Μακάρι να είχαμε τη βοήθεια που έχει ο Ολυμπιακός από τον Δήμο Βόλου. Θέλω να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια και να παίξουμε στην Πάτρα.

Την επόμενη χρονιά θα σας φιλοξενήσουμε όλους τους δημοσιογράφους με δικά μας έξοδα. Θέλω να σας ευχαριστήσω, λυπάμαι που δυστυχώς δεν κατάφερα να δω το ματς από τις θέσεις των επισήμων. Τα δύο πρώτα φιλικά πρέπει να είναι Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου και το αντίθετο».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Ιούνιος 2015 22:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep