«Μας συγκάλυπτε η ΕΠΑΕ»!

Ο Αλέξης Κούγιας παραδέχτηκε... παρανομία της διοργανώτριας για την έδρα.

Για το θέμα της μεταφοράς της έδρας της Παναχαϊκής, αλλά και την πρόθεσή του να πουλήσει το όνομα στην Ερασιτεχνική μίλησε στην κάμερα του «LEPANTO» ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι η διοργανώτρια αρχή... συγκάλυπτε την ΠΑΕ, καθώς ήταν παράνομοι οι ορισμοί με προσωρινά παραχωρητήρια για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο!

Αναλυτικά ο Κούγιας είπε:

«Από την στιγμή που δεν είχαμε μόνιμο παραχωρητήριο ήταν μονόδρομος να φύγουμε. Παίζαμε παράνομα όλη την χρονιά και μας συγκάλυπτε η ΕΠΑΕ. Ήταν παράνομο αυτό που κάναμε με τα προσωρινά παραχωρητήρια. Από την στιγμή που ο Δήμος απάντησε και πάλι αρνητικά στο έγγραφο που του είχε αποστείλει η διοργανώτρια αρχή, δεν υπήρχε άλλη λύση. Μας δέχτηκε ο Δήμαρχος Κορίνθου, μας παραχωρεί χώρους για προπονητήριο, μάλιστα μας είπε να μεταφέρουμε εκεί τα πλυντήριά μας».

Για τις αντιδράσεις των Πατρινών:

«Ποιες αντιδράσεις; Η πορεία με κάτι μηχανάκια με κράνη; Ή μήπως η επίθεση στο πούλμαν της ομάδας και στους παίκτες; Αν είναι αυτές οι αντιδράσεις του Πατραϊκού Λαού, δεν τιμά την Πάτρα αυτό.

Πουλάω το όνομα στην Ερασιτεχνική. Δεν θέλω να εξαφανίσω την ιστορία της ομάδας, σέβομαι την Παναχαϊκή. Τους πουλάω το όνομα για 100.000 ευρώ τον χρόνο για μία 5ετία, αλλά εγγυημένα αυτά τα χρήματα. Ας τους βοηθήσουν πατρινοί επιχειρηματίες να το πάρουν. Και να είναι καλύτεροι από μένα και πιο ικανοί ας φτάσουν την ομάδα εκεί που την έφτασα κι εγώ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep