Χτυπάει στο... Ψαχν(α)ό η Παναχαϊκή

 

Τρίποντο σε βάρος της ομάδας της Εύβοιας ο αποκλειστικός στόχων των Αχαιών.

Να "χτυπήσει" στο...Ψαχν(ά)ό τον Ηρακλή θέλει η Παναχαική την Τετάρτη (25/01), καθώς υποδέχεται τον σύλλογο των Ψαχνών στο στάδιο της Αγυιάς, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι "κοκκινόμαυροι" μετά τον βαθμό που απέσπασαν στα Γιαννιτσά από την τοπική Αναγέννηση την περασμένη Κυριακή και ουσιαστικό το εν λόγω αποτέλεσμα και με βάση την αγωνιστική εικόνα των Πατρινών που ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους, κρίνεται αποτυχία, θέλουν πάση θυσία το εντός έδρας τρίποντο προκειμένου να ανασάνουν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά αλλά και για να "χρυσώσουν" το χάπι του "Χ" της 12ης αγωνιστικής.

Η Παναχαική με την οποία ο τεχνικός της Βασίλης Βούζας θα πραγματοποιήσει ντεμπούτο μπροστά στο κοινό των Αχαιών στο γήπεδο της Αγυιάς, δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και πόσω μάλλον εντός έδρας και στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στη νίκη που θα την απομακρύνει από τα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες, Παναχαική και Ηρακλής Ψαχνών συναντήθηκαν και την περασμένη σεζόν αλλά τότε ήταν για το πρωτάθλημα της Football League 2, όπου συμμετείχαν και οι δύο σύλλογοι ενώ παράλληλα πανηγύρισαν τον προβιβασμό τους στην πάλαι Β΄ Εθνική κατηγορία.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, Παναχαική και Ηρακλής ναι μεν έχουν για την ώρα κοινό αλλά όχι πρωταγωνιστικό στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία μετά τα άτυχα αποτελέσματα που έχουν φέτος, με τον στόχο της Πατρινής ομάδας αγωνιστική με αγωνιστική να αναθεωρείται. Ωστόσο ο "κρυφός" στόχος των "κοκκινόμαυρων" δεν είναι άλλος από την είσοδό τους στην πρώτη προνομιούχο εξάδα της βαθμολογίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Βούζας δεν άφησε σε...ησυχία τους ποδοσφαιριστές του καθώς μπορεί η "κοκκινόμαυρη" αποστολή να επέστρεψε στην Αχαΐα αργά το βράδυ της Κυριακής από τα Γιαννιτσά, ωστόσο οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά τόσο την Δευτέρα όσο και την Τρίτη, οπότε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το θετικό είναι η επιτροφή του Θανάση Ντίνα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και μάλιστα αναμένεται να πάρει θέση και στο αρχικό σχήμα, ενώ για ένα ακόμη ματς θα απουσιάσει ο Φούφουλας με τον οποίο ούτε χθες υπήρξε επαφή και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα λυθεί και το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοαμυντικού με την Παναχαική καθώς "χρυσή" τομή δεν φαίνεται να βρίσκεται.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΩΝ"

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαικής όπως προαναφέραμε με τον Βασίλη Βούζα να ανακοινώνει και την αποστολή για τον σημερινό κρίσιμο αγώνα. Αυτή απαρτίζεται από τους: Πουρή, Κοιλιάρα, Φατιόν, Ντίνα, Ουρτάδο, Ουαταρά, Φουρτάδο, Τζούνιορ Ελ Μια Μαπούκου, Τσεμπερίδη, Λαμπρόπουλο, Ιωάννου, Κωνσταντινίδη, Ανδρούτσο, Ατματζίδη, Σπίνουλα, Κοκκίνη, Πακάλτση, Θεοδωρέλη και Βλασόπουλο.

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2012 21:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep