Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σπανός: «Δύο πέναλτι...»

Παράπονα του Δημήτρη Σπανού για τη διαιτησία.

Τα καλύτερα λόγια για την Ερμιονίδα είπε ο Δημήτρης Σπανός, αλλά εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Αναλυτικά ο τεχνικός της Παναχαϊκής δήλωσε:

«Θέλαμε πολύ το ματς για δύο λόγους. Πρώτον ήταν βαθμολογικής σημασίας, γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία, άρα οι βαθμοί είναι χρυσάφι βάσει του στόχου. Ο δεύτερος είναι ότι ήθελα να αποδείξω στα νέα παιδιά ότι αξίζουν να παίζουν στην Παναχαϊκή. Έτσι, με μείον πέντε παίκτες, μπήκαν πέντε καλύτεροι παίκτες όπως φάνηκε. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε τον έλεγχο. Κάπου παρασυρθήκαμε, αλλά ισορροπήσαμε, κάναμε φάσεις και θεωρώ ότι πήγαμε καλύτερα από ό,τι υπολογίζαμε.

Ξέρετε ότι με την Ερμιονίδα δεν έχω φιλικές, αλλά αδελφικές σχέσεις και θέλω να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχω να πω, όμως για τον διαιτητή κάποια πράγματα. Μην τρελαθούμε με την καραμέλα ότι η Παναχαϊκή παίρνει πέναλτι. Είχε να κερδίσει πέντε ή έξι χρόνια... Θεωρώ ότι πρέπει να παίρνει αυτό που αξίζει και μιλάω για τα πέναλτι στον Κυβελίδη και τον Μπουντόπουλο. Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια της Ερμιονίδας θα στεφθεί με επιτυχία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον φίλο μου και πρώην συμπαίκτη μου, Μουράτ. Είμαι πάντα δίπλα στην Ερμιονίδα στην οποία πέρασα δύο χρόνια, τη σκέφτομαι και θα τη βοηθάω με όποιο τρόπο μου ζητήσουν».

Ακολούθως αφιέρωσε τη νίκη:

«Είχαμε ένα επεισόδιο με τον Ποτή Τσιριμπή που έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο πριν δύο ημέρες. Τα παιδιά, εγώ και οι συνεργάτες μου θέλαμε πολύ τη νίκη για να του την αφιερώσουμε. Με όλη μας την καρδιά του ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 21:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep