Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ικανοποιημένος εν μέρει ο Σπανός

Μόνο το τρίποντο κράτησε ο Δημήτρης Σπανός.

Την αμυντική λειτουργία της Παναχαϊκής κράτησε ο Δημήτρης Σπανός από το ματς με την Επισκοπή και δήλωσε: «Ο αντίπαλος όντως μας περιόρισε και σήμερα κάναμε 8 τελικές την ώρα που σε άλλα ματς κάνουμε 10-12. Το άλλο κομμάτι που έμεινα ικανοποιημένος είναι ότι δεν μας έκανε φάση ο αντίπαλος, γιατί ο τερματοφύλακάς μας δεν πιέστηκε σχεδόν καθόλου. Πάντως από τη εν γένει εικόνα μας δεν είμαι ικανοποιημένος και υπάρχουν δικαιολογίες, όμως δεν θέλω να σταθώ σε αυτές.

Τέλος καλό, όλα καλά σήμερα που πήραμε τους 3 βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύει όλες τις ομάδες και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό πολύ δύσκολο».

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης που σκόραρε στο ντεμπούτο του και ανήμερα των γενεθλιών του ανέφερε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο γιατί, κάθε ομάδα που παίζει με εμάς θέλει να μας κερδίσει όμως, το ίδιο θέλουμε και εμείς. Παλέψαμε και ευτυχώς πήραμε τη νίκη παρότι δεν παίξαμε όπως μπορούμε. Όμως οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να παίρνουν νίκες και σε παιχνίδια που δεν παίζουν πολύ καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με έφεραν πάλι στην Παναχαϊκή αλλά και τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο. Οι Αχαιοί- 3 ήταν σήμερα στο γήπεδο και θελα να ελπίζω ότι θα λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και οι οπαδοί θα στηρίξουν την Παναχαϊκή γιατί βασίζεται στο κόσμο της».

Last modified onΚυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep