Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξεχάστε την Αγυιά»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το γηπεδικό ζήτημα της Παναχαϊκής Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το γηπεδικό ζήτημα της Παναχαϊκής

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε βολές κατά της δημοτικής αρχής αλλά και της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Ο Αλέξης Κούγιας τοποθετήθηκε για το γηπεδικό πρόβλημα της Παναχαϊκής και υπογράμμισε πως η ομάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Αγυιά αφού δεν είναι δυνατόν να τα βρει με την Ερασιτεχνική. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση και προς τον δήμο.
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής είπε αναλυτικά (όπως αναφέρει το sportfmpatras.gr): «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Από την στιγμή που ο Δήμος μας λέει να φύγουμε, θα φύγουμε, θα βρούμε κάποιο χώρο και θα αποχωρήσουμε αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει απ την μια μέρα στην άλλη.

Ελπίζω να μην πετάξουν τα πράγματα στο δρόμο γιατί αυτό θα γραφτεί με ιδιαίτερα γράμματα στην ιστορία της Παναχαϊκής. Μέχρι στιγμής ο Δήμος έχει πάρει 52.000 ευρώ και δεν θέλω να μιλήσω ακόμα, ούτε για τα ξεχωριστά ραντεβού, ούτε για τα όσα μου έλεγαν το καλοκαίρι. Οι κομμουνιστές φημίζονται για την εντιμότητά τους και την ευθύτητά τους και ελπίζω στην Πάτρα να μην είναι διαφορετικοί.

Όσο για την Αγυιά, ξεχάστε το. Δεν είπαμε εκεί. Πρόσφατα έγινε μια συνάντηση από εκπροσώπους των 1085 και αλλά είπαν σε αυτούς και άλλα σε εμάς. Ο κ. Δεμαρτίνος μου μετέφερε ότι παγώνουν το χρέος και μας δίνουν το γήπεδο αντί 1.000 ευρώ το παιχνίδι και σε έμενα ο κ. Ράπτης είπε να εξοφλήσω σε μετρητά την παλιά οφειλή, τα ποσοστά από τα φετινά παιχνίδια και μετά μιλάμε».

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep