Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βέλη» Κούγια σε Απόλλωνα!

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε νέα ανακοίνωση σε βάρος του Απόλλωνα.

Ο… χαρτοπόλεμος μεταξύ της Παναχαϊκής και του Απόλλωνα καλά κρατεί. Ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών, Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του απευθύνθηκε προς τα στελέχη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και έστειλε μήνυμα ότι… «σας παρακολουθώ προσωπικά και θα τα λέμε συνέχεια», με αφορμή το παιχνίδι Απόλλων – Επισκοπή.
Αναλυτικά ο Κούγιας ανέφερε:

«Κ. Μονεμβασιώτη, κ. Γιδόπουλε, κ. Λεβεντογιάννη, κ. Τσέλιο, κ. Κοτταρά, κ. Βοσνιάδη. Τι έγινε πάλι όργιο διαιτησίας εις βάρος του Απόλλωνα; Πάλι στα τελευταία λεπτά με κόρνερ βάλαμε γκολ; Πάλι με 10 παίκτες έπαιξε ο αντίπαλος;

Κύριοι,

Πριν μιλήσετε για μένα και την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την πιο ταλαιπωρημένη διαιτητικά ομάδα στον πλανήτη θα έπρεπε να το σκεφθείτε πολύ. Τώρα σας παρακολουθώ προσωπικά και θα τα λέμε συνέχεια».

Ζητάει παράταση για Παμπελοποννησιακό

Η ΠΑΕ παράλληλα έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει από τον Δήμαρχο παράταση της παραμονής της στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και σημείωσε:

«Παράταση της παραμονής της στα αποδυτήρια και στα γραφεία του Παμπελοποννησιακού σταδίου θα ζητήσει η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή γι’ αυτό το λόγο αύριο θα καταθέσει στο Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη σχετικό γραπτό αίτημα. Η αιτία της παρατάσεως είναι ότι η αρμόδια Πολεοδομία Πατρών δεν έχει εκδώσει την σχετική άδεια επισκευών στο χώρο της Εγλυκάδας». 

Εκτός αυτού, οι Αχαιοί εξέδωσαν και συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Μπάμπη Γκολέ:

«Σήμερα κηδεύεται ο μεγάλος Παναχαϊκιώτης και μεγάλος ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές. Ο Μπάμπης Γκολές με τα τραγούδια του και την γνήσια ρεμπέτικη φωνή του διασκέδασε γενιές «ωραίων» Ελλήνων και Ελληνίδων και είναι βέβαιο ότι αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο του ρεμπέτικου τραγουδιού. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές ευχόμαστε στην οικογένεια του τα πιο θερμά συλλυπητήρια και να
είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Δυστυχώς δεν μπορούμε να παραστούμε στην κηδεία του λόγω του αγώνος με τα Χανιά».

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep