Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκησαν τα νιάτα»

Να σταματήσει η καραμέλα της διαιτησίας ζήτησε ο Δημήτρης Σπανός.

Κάντε like στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας ΕΔΩ

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη σε βάρος του Απόλλωνα και ζήτησε να σταματήσει η καραμέλα με τη διαιτησια. Αναλυτικά δήλωσε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι απέναντι στα νιάτα και την εμπειρία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που νίκησαν τα νιάτα. Διαφωνώ με τον κ. Βοσνιαδη ότι οι τελικές υπέρ του Απόλλωνα ήταν περισσότερες και νομίζω ότι ήταν μοιρασμένες.

Οποιος έβαζε γκολ θα κερδίζει το ματς και αυτό συνέβη. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί κατάφεραν να διαχειριστούν το αποτέλεσμα και να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο. Η Β' Εθνική αυτό χρειάζεται να παίζει άμυνα και να βγαίνει στη κόντρα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και εμείς σε κάποια παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν μια μεγάλη νίκη».

Σε ερώτηση για το αν πλέον η Παναχαϊκή είναι φαβορί για τα πλει-οφ, είπε:

«Όχι, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, η Παναχαϊκή δίνει αγώνα επιβίωσης φέτος και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά Πλέον μας απασχολεί ο αγώνας της Τετάρτης με τον Πανιώνιο και τίποτα άλλο και θα ήθελα να τελεύσει εδώ η καραμέλα της διαιτησίας. Στο περασμένο παιχνίδι ισοφαριστήκαμε με κάλπικο γκολ και σήμερα δεχτήκαμε τόσες κίτρινες κάρτες».

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιανουάριος 2015 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep