Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βολές κατά δήμου και Κούγια

O σύνδεσμος φίλων της Παναχαϊκής «Αχαιοί-3», ζητά από τον δήμο να σκληρήνει τη στάση του απέναντι στoν Αλέξη Κούγια.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «Αχαιοί-3» με την οποία βάλλουν κατά του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια δίχως να τον κατονομάζουν αλλά και κατά της δημοτικής αρχής επειδή δεν δείχνει ενδιαφέρον για τις οφειλές του προς την Ερασιτεχνική.

Ο σύνδεσμος ζητά από τον δήμο να υιοθετήσει σκληρή στάση απέναντι στον ισχυρό άνδρα της πελοποννησιακής ΠΑΕ και να πάρει ξεκάθαρα θέση στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

'Μια γλυκόπικρη γεύση αφήνουν τα τελευταία δημοσιεύματα που είδαν το φως της επικαιρότητας όσον αφορά την απάντηση του Δήμου προς την ΠΑΕ ΑΚΑΔHΜΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ.

Μια γλυκόπικρη γεύση αλλά και πολλά ερωτηματικά???

Γλυκόπικρη γεύση γιατί ο Δήμος είναι έτοιμος όπως αναφέρει να παραδώσει το στάδιο στο «ανωνύμου εταιρείας κεφάλαιο» όταν αυτό εξοφλήσει της οφειλές του προς τον Δήμο, άλλα για της οφειλές που έχει η ανώνυμη εταιρία προς το ερασιτεχνικό σωματείο δεν αναφέρεστε πουθενά.....Σιωπή;;;

Δηλαδή θα μπορεί ο εκάστοτε ετεροδημότης αυτοαποκαλούμενος επενδυτής να έρχεται και να φεσώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης και μετά να παίρνει συγχωροχάρτι από τον πρώτο πολίτη της δίνοντας του άσυλο στο Παμπελοποννησιακό;;;

Δεν θα έπρεπε ο Δήμος να προστατεύσει το ερασιτεχνικό σωματείο από την εκμετάλλευση του κεφαλαίου;;;

Και πόσο μάλλον η δημοτική σας αρχή η οποία έρχεται από μια πολιτική παράταξη η οποία είναι κατά του κεφαλαίου... Σας ζητάμε να πάρετε ξεκάθαρη και δημόσια θέση.

Θα παραχωρήσετε άσυλο στο κεφάλαιο που εκμεταλλεύτηκε τον Δήμο και το ερασιτεχνικό σωματείο;;;

Θα παραχωρήσετε άσυλο σε έναν αιθεροβάμωνα που διασύρει το όνομα του ιστορικότερου σωματείου ανά το πανελλήνιο;;;

Θα παραχωρήσετε άσυλο στους μπράβους που σπάνε μαγαζιά και χτυπούν ανυπεράσπιστους πολίτες;;;

Που εξυβρίζουν πρόσωπα και θεσμούς;;;

Ή θα σταθείτε στο ύψος σας και πλάι στη λαϊκή εντολή για λευτεριά;;;

Πάρτε ξεκάθαρη θέση και αφήστε τις ντρίπλες για τους ποδοσφαιριστές…

Μας προκαλεί μεγάλη απορία και η στάση που κρατάτε που όπως αναφέρετε και στα εξώδικα που αποστείλατε στην ΠΑΕ ενώ παρανομεί κατά συρροή εσείς δεν έχετε προβεί στης δέουσες ενέργειες για να διαφυλάξετε το συμφέρον του Δήμου και κατ' επέκταση το κοινό συμφέρον…

Αν ο εν λόγω αυτοαποκαλούμενος επενδυτής δεν έχει όραμα αλλά ούτε και οικονομική δύναμη ώστε να ηγηθεί καλά θα κάνει να αλλάξει όχι μόνο το όνομα αλλά και την έδρα του Α.Φ.Μ του, γιατί έτσι μπορούμε και εμείς -και σίγουρα καλύτερα- να λειτουργήσουμε μια ΠΑΕ με στυλοβάτη τον δήμο και το λαό που έχει αποστασιοποιηθεί, μια ΠΑΕ που θα αναγεννηθεί από της στάχτες του ολοκαυτώματος του κεφαλαίου και που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά εκεί που γεννήθηκαν η θρύλοι ... στην ΑΓΥΙΑ!!!

Σταθείτε στο πλάι της λαϊκής ετυμηγορίας

Σταθείτε στο πλάι του ερασιτέχνη.

Βοηθήστε μας να αναστηλώσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, αλλιώς είσαστε και εσείς φρού φρού και αρώματα όπως και οι προκάτοχοί σας'.

Last modified onΠαρασκευή, 03 Οκτώβριος 2014 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep