Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Ολυμπιακός της κατηγορίας»

Ο Αλέξης Κούγια ζήτησε πέναλτι μετά από... 5,5 χρόνια!

Ως τον Ολυμπιακό της κατηγορίας χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας την Παναχαϊκή σε δηλώσεις του στο περιθώριο της κλήρωσης της Τρίτης (09/09). Μάλιστα, ευχήθηκε να κερδίσει η Παναχαϊκή πέναλτι μετά από 5,5 χρόνια!

Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας:

«Πέρυσι οι 20 από τις 28 ομάδες σταμάτησαν τέλος Μαρτίου. Αυτό ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο που εμπνεύστηκαν άνθρωποι, οι οποίοι δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Φέτος ευτυχώς θα παίζουν όλοι εκτός των δύο τέταρτων, που και αυτό είναι ένα κωμικοτραγικό γεγονός, καθώς θα τους βάλει σε απραξία»

«Δυστυχώς δεν έχουμε καμία συμπαράσταση, ούτε από την Πολιτεία, ούτε από τη Super League, ούτε από τον ΟΠΑΠ. Υπάρχει μόνο μία στοιχειώδης συμπαράσταση από τον ΟΤΕ TV τον οποίο ευχαριστούμε, γιατί αν δεν υπήρχε και αυτός το πρωτάθλημα δεν θα είχε καμία υπόσταση. Πέρυσι οι 20 από τις 28 ομάδες σταμάτησαν τέλος Μαρτίου. Αυτό ήταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο που εμπνεύστηκαν άνθρωποι, οι οποίοι δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Φέτος ευτυχώς θα παίζουν όλοι εκτός των δύο τέταρτων, που και αυτό είναι ένα κωμικοτραγικό γεγονός, καθώς θα τους βάλει σε απραξία».

Για την Παναχαϊκή είπε:

«Η Παναχαϊκή είναι ο Ολυμπιακός της κατηγορίας, φύση και θέση. Αυτά τα χρόνια χάσαμε τα βλαστάρια μας χωρίς να καρπωθούμε τίποτα. Τον Σάμαρη, τον Ντίνα, τον Πλέγα, τον Λαμπρόπουλο, διεθνείς όπως τους Βουνκ, Ουρτάδο που είχαν συμφωνήσει να μείνουν εάν ανεβαίναμε. Ελπίζουμε επιτέλους να πάρουμε ένα πέναλτι μετά από 5,5 χρόνια»

«Η Παναχαϊκή είναι ο Ολυμπιακός της κατηγορίας, φύση και θέση. Τα προηγούμενα χρόνια είναι γνωστό, γιατί δεν ανέβηκε. Το αποδεικνύουν αυτό, όχι δικές μας καταθέσεις, αλλά τα τελευταία γεγονότα. Βγαίνουν στο φως αντικειμενικά στοιχεία και φαίνεται γιατί δεν ανεβήκαμε. Αυτά τα χρόνια χάσαμε τα βλαστάρια μας χωρίς να καρπωθούμε τίποτα. Τον Σάμαρη, τον Ντίνα, τον Πλέγα, τον Λαμπρόπουλο, διεθνείς όπως τους Βουνκ, Ουρτάδο που είχαν συμφωνήσει να μείνουν εάν ανεβαίναμε.

Τραβάμε έναν μοναχικό δρόμο, αυτόν των αξιοπρεπών ανθρώπων. Εγώ συνεχίζω να στηρίζω την ομάδα. Ως τώρα δεν βοηθήθηκε η Παναχαϊκή, αλλά κατακρεουργήθηκε. Ελπίζουμε επιτέλους να πάρουμε ένα πέναλτι μετά από 5,5 χρόνια. Έχουμε βγάλει τρεις φορές τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας και δεν έχουμε πάρει ένα πέναλτι».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep