Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωση για δημοσιογράφους, γήπεδο

Αισιόδοξη ότι μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχουν εξοφληθεί τα χρέη για το Παμπελοποννησιακό δηλώνει η διοίκηση της Παναχαϊκής, που βάλλει κατά δημοσιογράφων.

Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει βολές κατά δημοσιογράφων θεωρώντας ότι επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα, εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής υπογραμμίζοντας πως πλέον οι θέσεις της θα δημοσιοποιούνται μόνο με δελτία Τύπου.

Στην ίδια τοποθέτηση, γίνεται αναφορά και στο γηπεδικό και υπάρχει αισιοδοξία ότι οι όποιες οφειλές προς τη δημοτική αρχή για το Παμπελοποννησιακό, θα τακτοποιηθούν ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση: «Σε μία περίοδο που στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κυριαρχεί η απόλυτη ηρεμία με τους ποδοσφαιριστές και προπονητές να εργάζονται πολύ σκληρά και παρουσιάζοντας μία εξαιρετική εικόνα τόσο στα επίσημα όσο και στα φιλικά παιχνίδια.
Σε μία περίοδο που η διοίκηση της ομάδας με χαμηλούς τόνους και χωρίς έσοδα προσπαθεί να κλείσει όλα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σε όλες τις παλιές ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες από χρέη προηγουμένων ετών και προηγουμένων ιδιοκτητών, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι στην Πάτρα προσπαθούν παραφράζοντας την πραγματικότητα και παρουσιάζοντας κεντρικά πρόσωπα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να κάνουν δηλώσεις ενώ κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτή την απρόσκοπτη λειτουργία της νέας Παναχαϊκής.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από σήμερα δηλώνει ότι ουδεμία δήλωση έχει γίνει από οποιοδήποτε πρόσωπο για οποιοδήποτε θέμα.
Οτιδήποτε παρουσιάζετε ως δηλώσεις είτε του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. είτε άλλων προσώπων της διοίκησης ουδέποτε έχουν γίνει και από σήμερα οι θέσεις της Π.Α.Ε. θα δημοσιοποιούνται μόνο με δελτία τύπου τα οποία θα αποστέλλονται σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Πάτρα.
Ειδικά για το θέμα της χρήσεως του Παμπελοποννησιακού σταδίου η Π.Α.Ε. προσπαθεί να εξοφλήσει την υποχρέωση της προς τον Δήμο Πατρέων χωρίς να υπάρχουν έσοδα αυτή την στιγμή και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα το καταφέρουμε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου ώστε να αποδείξουμε στο Δήμο Πατρέων ότι δικαίως μας εμπιστεύεται».

Last modified onΠέμπτη, 04 Σεπτέμβριος 2014 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep