Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεταγραφές μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου»

Απόλυτα αισιόδοξος και κατανοητός ήταν σε δηλώσεις του στον «Ημερήσιο» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαική, Αλέξης Κούγιας αναφορικά με το κομμάτι των μεταγραφών.

Ο μεγαλομέτοχος των «κοκκινόμαυρων» επίσης, διέψευσε τα ονόματα που «κυκλοφορούν» τις τελευταίες μέρες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενώ ξεκαθάρισε πως μέχρι τις 30 του μηνός θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις της Παναχαικής.

 

«Το ρόστερ με τις προσθήκες που θα κάνουμε θα φτάσει τους 23-24 ποδοσφαιριστές. Το διάστημα 22 έως 30 Δεκεμβρίου θα έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας, αποκτώντας τους παίκτες που θέλουμε. Αυτοί που θα έρθουν θα είναι λιγότεροι αιρθμητικά από αυτούς που θα αποχωρήσουν» για να συνεχίσει, τονίζοντας ότι: «Εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Δεν ισχύει κανένα όνομα από αυτά που γράφονται στον Τύπο. Κοιτάζουμε φυσικά και την ξένη αγορά, όμως προτεραιότητα έχουν οι Έλληνες παίκτες. Φυσικά αυτοί που θα αποκτηθούν θα είναι αποδεδειγμένα καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ», κατέληξε.

 

Κατά τα άλλα μήνυμα στους οπαδούς της Παναχαϊκής έστειλε ο Κούγιας, λέγοντας: «Η Παναχαϊκή με την δική μου προεδρία δίνει σε κάθε αγωνιστική εξετάσεις φιλοξενίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό θα γίνει και στο παιχνίδι της Κυριακής για όλη την αποστολή του Θρασύβουλου που θα έλθει στην Αγυιά. Αγωνιστικά εκείνο που θα ζητήσω από τους παίκτες είναι να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τιμωρήσουν τον Θρασύβουλο για όλα όσα έγιναν πριν πέντε χρόνια και για τα οποία φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας ότι μιλάμε για μια άλλη τότε Παναχαϊκή, του Μακρή και που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δική μας τεράστια προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 2,5 χρόνια.

 

Από κει και πέρα, καλώ όλους τους Πατρινούς να έλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα για να πάρει το τρίποντο και να είναι σίγουροι οι πάντες ότι κάνουμε σε συνεργασία με τον Ηλία Φυντάνη, το καλύτερο δυνατό για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ποιοτικά η ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, κάτι που θα φανεί στην πράξη στην ώρα του".

Ρεπορτάζ: Π. Ζαχαρόπουλος

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011 20:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep