Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δώσε πλήρη στοιχεία»

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Μία μέρα μετά το άνοιγμα του Αλέξη Κούγια προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο Ερασιτέχνης βγήκε μπροστά και με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι ζητά από τον ιδιοκτήτη της αχαϊκής ομάδας τα πλήρη οικονομικά στοιχεία, ώστε να είναι σε θέση να βρουν αγοραστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή καλεί τον Αλέξη Κούγια να δώσει πλήρη οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ώστε να μπορέσει να διερευνήσει το τοπίο για πιθανούς αγοραστές της Παναχαϊκής! Η ανακοίνωση: "Ο κ. Κούγιας την 20-3-2014 κάλεσε μεταξύ άλλων και την ΠΓΕ να του βρει αγοραστές των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, δήλωσε δε ότι ζητά για την πώληση ποσό 1.000.000 €, πλέον 480.000 οφειλών του σε ΙΚΑ, Εφορία και παίκτες.
Κατόπιν τούτου η ΠΓΕ με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα ότι είναι επιβεβλημένη η αποχώρηση του κ. Κούγια από την ΠΑΕ, αποδέχεται την πρότασή του να αναζητήσει αγοραστές και δηλώνει ότι:
Φυσικά και μας ενδιαφέρει ο απεγκλωβισμός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ από την άθλια κατάσταση που έχει περιέλθει.
Φυσικά και θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον ή κάποιους για να αναλάβουν την τύχη αυτής της δύσμοιρης ομάδος, όμως η μεσολάβηση μας πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και μεθοδικότητα.
Προκειμένου όμως να απευθυνθούμε σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, θα πρέπει να έχουμε κάποια οικονομικά στοιχεία που η ΠΑΕ οφείλει να μας παρουσιάσει, αυτά δε είναι τα ακόλουθα:
α) αποδεικτικά στοιχεία για τον αριθμό των υπολειπόμενων δόσεων σε ΙΚΑ και Εφορια και για το συνολικά οφειλόμενο ποσό (περιλαμβανομένης της εγγυητικής 50.000 € που κατέπεσε).
β) κατάσταση των ποδοσφαιριστών για τους οποίους αναφέρει η ΠΑΕ ότι τους οφείλει συνολικά 100.000€, με ανάλυση ποσού ανά ποδοσφαιριστή και υποσημείωση αν σε αυτούς περιλαμβάνονται οι απαιτήσεις που φέρονται να έχουν οι Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης, Λουμπαρδέας, Βλασόπουλος, Κύργιος.
γ) εξοφλητικές αποδείξεις κάθε απαίτησης από όλους τους ποδοσφαιριστές, φροντιστές, υπαλλήλους και εν γένει προσωπικό που συνεργάσθηκαν με την ΠΑΕ κατά την διάρκεια της τελευταίας πενταετίας .
δ) κατάσταση των διαταγών πληρωμής και αποφάσεων που έχουν εκδοθεί σε βάρος της ΠΑΕ από το 2010 έως σήμερα και εξοφλητικές αποδείξεις αυτών.
ε) θεωρούμε επίσης επιβεβλημένο να καταχωρηθεί σε 2 τουλάχιστον τοπικές εφημερίδες και σε όλες τι τοπικές ιστοσελίδες πρόσκληση της ΠΑΕ προς τρίτους, ούτως ώστε να αναγγείλουν στα γραφεία της ΠΑΕ και στα γραφεία μας μέσα σε 15 ημέρες τις απαιτήσεις που θεωρούν ότι έχουν κατά της ΠΑΕ, δεδομένου ότι -πέραν της βέβαιης οφειλής των 80.000 € και πλέον που οφείλει η ΠΑΕ στην ΠΓΕ - υπάρχουν φήμες ότι οφείλει η ΠΑΕ σημαντικά ποσά σε διάφορους τρίτους όπως π.χ. Καβακάς, διάφορα τοπικά ξενοδοχεία, Κωταντούλας, ενοικιάσεις αυτοκινήτων Avis, Τάνταρος κλπ.
Τέλος θα πρέπει η ΠΑΕ να δημοσιεύσει τον ισολογισμό της περιόδου 7/2012-6/2013 για να δούμε αν τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας είναι αρνητικά, όπως ήταν την 30-6-2012 (-2.196.816€) και να μας γνωστοποιήσει τι θα κάνει με αυτό το σοβαρό θέμα, που αποτελεί κατά τον Νόμο λόγο διάλυσης της ΠΑΕ.
Πιστεύουμε ότι η ΠΑΕ μπορεί αυτά τα στοιχεία να τα συγκεντρώσει και να μας παραδώσει μέσα σε 15 ημέρες, ούτως ώστε και εμείς να μπορέσουμε να δώσουμε σε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται μια πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, για να εκτιμήσουν και αυτοί την κατάσταση και να προχωρήσουν ή μη στην ανάληψη της ΠΑΕ».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Μάρτιος 2014 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep