Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Ευθύνη για την ήττα (1-0) από τον Φωστήρα που απομάκρυνε την Παναχαϊκή από την 4άδα ανέλαβε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όπως τόνισε ο τεχνικός των Αχαιών, δεν είναι όλη δική του, όμως η απόφασή του είναι οριστική παρότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Αλέξη Κούγια. Παράλληλα, τόνισε ότι τον Ιανουάριο ήρθαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Η ομάδα είναι εκτός στόχων και παραιτούμαι από το πάγκο. Είναι μια απόφαση που είχαμε πάρει μετά το ματς στο Αίγιο. Από την 1η μέρα που ήρθα εδώ προσπάθησα να δουλέψω στο 100% και τα εχω καλά με τον εαυτό μου, αλλά δυστυχώς όταν γεμίζαμε την καρδάρα με το γάλα, κάτι συνέβαινε και τη χύναμε και αυτό συνέβη τρεις, τέσσερις φορές.

Εχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης, και εγω και οι παίκτες μου, αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς. H ομάδα χρειάζεται ηρεμία και αγάπη, δυστυχώς αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα. Τον Ιανουάριο ηρθαν καλοί παίκτες, αλλά οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και όχι στη μέση της σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου, Αμανατίδη και Κιούπη, τον Γιώργο Κόλτζο, τον Κώστα Γερόλυμο και τον γιατρ,ό Χρηστο Τσαρτόλια αλλά και τον πρόεδρο που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στην Παναχαικη. Ισως στο μέλλον ξανασυναντηθούμε».

Last modified onΣάββατο, 01 Μάρτιος 2014 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep