Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ποιος είναι πραγματικός μέτοχος;»

Η Παναχαϊκή απάντησε στον Ολυμπιακό Βόλου με νέα επίθεση.

Θέση στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου πήρε η Παναχαϊκή. Αφού, λοιπόν, αιτιολόγησε, γιατί δεν έχει καταθέσει εγγυητική και κάλεσε την ΠΑΕ να μην διαβάζει μόνο εφημερίδες του Βόλου, ζήτησε να ενημερώσει ποιος είναι ο πραγματικός μέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, που μπήκε στα αποδυτήρια και συζητούσε «πολιτισμένα» με τους παίκτες, εννοώντας, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση τον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς να τον κατονομάζει...

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι 18 ΠΑΕ αποφάσισαν να μην καταθέσουν εγγυητική επιστολή, αφού υπήρξαν συζητήσεις, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, ότι θα καταργηθούν οι εγγυητικές, σε κάθε δε περίπτωση θα μειωθεί το ποσό τους και την ίδια τακτική με εμάς, κράτησαν και οι υπόλοιπες 18 ΠΑΕ.

1ον Αλήθεια, εσείς τι ποσό εγγυητικής έχετε καταθέσει;

2ον Όσον αφορά τον ισχυρισμό σας, ότι δήθεν δεν έχουμε δημοσιοποιήσει ισολογισμούς, φαίνεται ότι δεν διαβάζετε οικονομικές εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, αλλά μόνο τοπικές εφημερίδες του Βόλου.

3ον Καταλάβαμε γιατί δεν απαντάτε τίποτα για το περιεχόμενο της ένστασης σας.

Αλήθεια μπορείτε να μας ενημερώσετε ποιος είναι ο πραγματικός μέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και ποιος πραγματικός Πρόεδρος, φαλακρός και ευτραφής, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές στην πόλη του Βόλου, «κάτοικος Μονακού» μπήκε στα αποδυτήρια και επί μισή ώρα συζητούσε «πολιτισμένα» με τους παίκτες; Εσείς σίγουρα δεν ήσασταν και αυτό το γεγονός αποτέλεσε και την αιτία της καθυστέρησης της συνέντευξης Τύπου».

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep