Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οριστικά εκτός ο Τσεμπερίδης

Δεν πάει Κατερίνη ο Έλληνας μέσος, ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

 

Οι πόνοι στον δικέφαλο δεν πέρασαν ούτε την Πέμπτη (17/11) για τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, ο οποίος τελικά δεν θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για την αναμέτρηση με τον Πιερικό. Παρότι οι ενοχλήσεις δεν ήταν τόσο έντονες όσο τις προηγούμενες ημέρες, ο Καστοριανός προτίμησε να μην το ρισκάρει. Οι Αχαιοί προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (17/11) και για τον συγκεκριμένο αγώνα παρών θα είναι και ο Ουρτάδο που είχε αποβληθεί στο ματς με τη Βέροια.

 

Απειλεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ με την οποία γνωστοποίησε: «Μετά την καταβολή μέρους των οφειλομένων από τη ΠΑΕ Παναχαϊκή προς τους ποδοσφαιριστές που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη, 10/11/2011, στους λογαριασμούς των παικτών της ΠΑΕ Παναχαϊκή κατεβλήθησαν τα υπόλοιπα ποσά την Πέμπτη (17/11). Την επόμενη εβδομάδα παρά το γεγονός ότι οι εισπράξεις των αγώνων με τον Πλατανιά αλλά κυρίως στον αγώνα με τον Πανθρακικό κάλυψαν μόνο τα λειτουργικά έξοδα (διαιτησία-ΕΠΟ-ΕΠΑΕ-εφορία-ΔΕΗ-λοιπά έξοδα) και παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από την διοργανώτρια αρχή, την ΕΤ3, το Connex TV και τον ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα εξοφλήσει και το υπόλοιπο προσωπικό της.

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει γνωστό ότι κάθε μήνα εκτός των μισθών των ποδοσφαιριστών, προπονητών και του υπόλοιπου προσωπικού πρέπει να καταβάλλει 48500,00€ για την κάλυψη των χρεών που άφησαν προς το ΙΚΑ και την εφορία η διοικήσεις Μουτζουρούλια και Μακρή και σε περίπτωση που η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν εξοφλεί ανελλιπώς αυτές τις υποχρεώσεις απαγορεύεται να σφραγίσει εισιτήρια για τους αγώνες, να κάνει μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική περίοδο αλλά και να συμμετέχει στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

 

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει γνωστά τα ανωτέρω γιατί εάν συνεχιστεί η μικρή προσέλευση φιλάθλων της στους αγώνες παρά το φθηνό εισιτήριο των 10,00€ θα αναγκαστεί να αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου στα 15,00€ αφού από τις μέχρι σήμερα εισπράξεις δεν καλύπτεται καν ούτε το ποσό των 6500,00€ που καταβάλλει κάθε μήνα στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή για τη χρήση του γηπέδου και το ποσό των 7000,00€ που είναι τα έξοδα του προσωπικού που συντηρεί το γήπεδο και τα έξοδα λειτουργίας του γηπέδου(νερό, ΔΕΗ και λιπάσματα)».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep