Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε που διανοούνται»

Για αποδεσμεύσεις – έκπληξη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα με τη Γλυφάδα προανήγγειλε τρεις τουλάχιστον μεταγραφές και αποδεσμεύσεις – έκπληξη! Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις συζητήσεις με τον Κυβελίδη και τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Τελειώνουμε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα με μια τραγική εικόνα ωστόσο λόγω της ανυπαρξίας των αντιπάλων μας, βρισκόμαστε κοντά στην τετράδα της βαθμολογίας. Άλος ο σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν λάθος. Με τον Παπαδόπουλο έχουμε συζητήσει τι θα κάνουμε. Πρώτα από όλα έχουμε κακά αποδυτήρια και πρέπει να το φτιάξουμε αυτό. Βέβαια ύστερα από αυτή την απόφαση της Football League, η οποία αν και θα άπρεπε να μηδενίσει τον Βύζαντα, αποφάσισε να παίξουμε τα 17 λεπτά στα Μέγαρα. Δυστυχώς είναι έτσι ο κανονισμός που μας υποχρεώνει να κατεβούμε με την ίδια σύνθεση και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι εκείνη τη μέρα να κάνουμε αποδεσμεύσεις.

Είχαμε υπολογίσει να κάνουμε κάποιες μεταγραφές, αλλά μετά από το παιχνίδι με την Γλυφάδα θα πρέπει να κάνουμε και άλλες. Θα πρέπει να βάλουμε ταχύτητα και ποιότητα στο παιχνίδι μας. Ειμαστε κοντά να κλείσουμε 2 παίκτες και τις επόμενες μέρες θα πω ποιοι παλιοί μας ποδοσφαιριστές πάνε να χαλάσουν τις μεταγραφές. Είμαστε Παναχαϊκή και έχει δίκιο ο κόσμος να είναι απογοητευμένος. Είχαμε υπολογίσει να κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές, αλλά πλέον θα κάνουμε τουλάχιστον άλλες τρεις και θα ενισχυθούμε σε όλες τις θέσεις.

Στα αποδυτήρια τους φώναξε ο Παπαδόπουλος για την εμφάνισή τους και ορισμένοι παίκτες έκαναν παραπόνα ότι η ομάδα κέρδισε. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ και θα φύγουν παίκτες οι οποίοι, ούτε καν το διανοούνται. Έχουν συμφωνηθεί οι απομακρύνσεις των Λαζαρίδη, Βιγιαρέχο, Γεωργίου και Παληγεωργου».

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στο θέμα του Λεωνίδα Κυβελίδη, όπου είπε: «Θα μιλήσω ανοιχτά, υπάρχει μια οφειλή στις 15000 ευρώ στον Κυβελίδη και εμείς του προτείναμε να του δώσουμε 20.000 ευρώ τώρα μετρητά και άλλες 20000 ευρώ στο τέλος της σεζόν. Ο Κυβελίδης μας ζήτησε όλα τα χρήματα μπροστά, δηλαδή 40.000 ευρώ και στην ουσία διακωμώδησε την πρόταση μας. Είναι αγαπημένο μας παιδί ο Κυβελίδης και μακάρι να το σκεφτεί καλύτερα και μην ξεχνάμε ότι έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο».

Πηγή: achaiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep