Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πατρινός ο Χιντζίδης

Η Παναχαϊκή έκανε σεφτέ στις μεταγραφές με τον Στράτο Χιντζίδη.

Την αυλαία ενίσχυσης άνοιξε την Τρίτη (17/12) η Παναχαϊκή και ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, την απόκτηση του αριστερού μπακ, Στράτου Χιντζίδη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με συμβόλαιο 2,5 ετών του Στράτου Χιντζίδη. Ο Στράτος Χιντζίδης είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ.

Έχει 50 συμμετοχές με την ομάδα του Εορδαϊκού όταν αυτή διεκδίκησε την άνοδο από την Γ' στη Β’ Εθνική. Πέρυσι είχε 27 συμμετοχές την ομάδα του Απόλλωνα Αθηνών και φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου και αποχώρησε με προσφυγή. Ο Στράτος Χιντζίδης το απόγευμα θα βρίσκεται στην Πάτρα με τον manager του Νίκο Ζαφειρόπουλο». Πρέπει να σημειωθεί ασφαλώς ότι ο Χιντζίδης δεν είναι 24 ετών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αλλά 26.

Σημειώνεται ότι ο Χιντζίδης δεν έπαιξε ούτε σε ένα επίσημο ματς με τη φανέλα του Γηραιού. Το καλοκαίρι του 2006 το Πολύκαστρο τον απέκτησε από την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των ΠΑΕ Θράκης (11 αγώνες), Φωκικού (12), Αναγέννησης Γιαννιτσών (14), Εορδαϊκού (20 συμμετοχές, 2 γκολ), Ποντίων Κατερίνης (4), Πανηλειακού (15/1) και Απόλλωνα Σμύρνης (25/2).

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep