Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Είναι αλητεία»

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Σφακιανάκης στέρησε από την Παναχαϊκή τη νίκη.

Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τον Φωκικό είναι ο Αλέξης Κούγιας. Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή (20/10), ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε για αλητεία και τόνισε:

«Αλητεία. Καθαρή αλητεία αυτό που έγινε σε βάρος μας Δεν είναι μόνο η αποβολή του Μπόζιτς. Και τα δυο γκολ που δεχτήκαμε ήταν οφσάιντ. Ηταν μπροστά ο διαιτητής. Αλλά ήταν προκλητικός. Και ο επόπτης κανονικός χειρουργός. Ο Σφακιανάκης έδωσε κίτρινη για «θέατρο» στον Μπόζιτς, ενώ σε πέντε αντίστοιχες περιπτώσεις «θεάτρου» από την αντίπαλη ομάδα, δεν έδωσε τίποτα. Και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπρεπε να αποβληθεί σε αντικανονική του έξοδο. Εμείς χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται. Ηταν καλή η ομάδα, επιθετική. Κάναμε καλές ευκαιρίες.
Ο τερματοφύλακάς μας δεν απειλήθηκε, δεν άγγιξε την μπάλα, αν εξαιρέσουμε τις φάσεις των γκολ.

Το ελέγχαμε το παιχνίδι και θα το κερδίζαμε εύκολα αν δεν υπήρχε αυτή η διαιτησία. Πληρώνουμε, όμως, και την κακή προπόνηση του Καβακά και του Πήδουλα. Είναι απαράδεκτο ποδοσφαιριστές μας όπως οι Μαραγκουδάκης και Κωστόπουλος, με 3 μήνες προετοιμασία, να παθαίνουν θλάσεις».

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 16:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep