Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε χάνεις, ούτε κερδίζεις»

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης αναφέρθηκε στο 1-1 της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο έμπειρος επιθετικός της Παναχαϊκής ανέφερε: «Δεν χρειάζεται απογοήτευση. Αυτοκριτική χρειάζεται, για να δούμε τι δεν πήγε καλά και πώς θα το διορθώσουμε. Επειδή ξέρω από πρωταθλητισμό και είμαι χρόνια στα γήπεδα, θα πω τούτο, όχι σαν δικιολογία αλλά σαν πραγματικότητα: Στην πρώτη αγωνιστική ενός πρωταθλήματος δεν χάνεις τίποτα και δεν κερδίζεις τίποτα. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Αρα, με την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας δεν χάσαμε κάτι τόσο σημαντικό, ενώ ακόμα κι αν κερδίζαμε, πάλι θα έλεγα πως δεν κερδίσαμε κάτι σημαντικό».
Για το γεγονός ότι η Παναχαϊκή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, είπε: «Κατ' αρχήν το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε μάς αποσυντόνισε. Πιέσαμε μετά, είχαμε πολύ μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά δεν είχαμε ουσία. Τέτοια ματς άμα στραβώσουν απ' την αρχή, μπορεί να πάνε έτσι ως το φινάλε. Κι όπως είδατε, αυτό έγινε. Μετά το 1-1, δυστυχώς ήταν πολύ λίγος ο χρόνος που είχαμε για να κυνηγάγαμε το 2-1. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο ν' ανοίγουμε τις κλειστές άμυνες.
Ετσι θα έρχονται να παίζουν στην Πάτρα οι περισσότερες ομάδες, οπότε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε το αντίδοτο. Πάντως η εικόνα που είδε ο κόσμος την Κυριακή στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει σχέση με την πραγματική εικόνα της Παναχαϊκής. Κι αυτό θα φανεί σύντομα. Απλώς το επαναλαμβάνω, δεν χρειάζεται απογοήτευση, χρειάζεται αυτοκριτική και σκληρή δουλειά. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, δεν γίνεται απ' τη μια μέρα στην άλλη να βρεθεί η χημεία. Ο χρόνος θα λειτουργεί συνεχώς υπέρ μας και θα το διαπιστώσετε σύντομα και στο γήπεδο».

Last modified onΤρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep