Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντίνας: «Η χρονιά της Παναχαϊκής»

Ο πρώην αρχηγός της Παναχαϊκής, Θανάσης Ντίνας, μίλησε για την επιστροφή του στην Πάτρα, ως αντίπαλος των Αχαιών.

Στο προ ημερών φιλικό της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Ντίνας είχε την τιμητική του. Ο νυν άσος των «πρασίνων» φόρεσε κατά το παρελθόν τρία χρόνια τη φανέλα των Αχαιών και στο φιλικό της Πάτρας βραβεύτηκε. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής σχολίασε στο ράδιο «Γάμμα»: «Ήταν μια πολύ μεγάλη τιμή που μου έγινε και ευχαριστώ όλους αυτούς που πήραν μια τέτοια απόφαση. Είναι σημαντικό να σε θυμούνται όταν φεύγεις από μια ομάδα και να σου δείχνουν με πολλούς τρόπους την αγάπη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα έστω κι έτσι στην Πάτρα, χαρούμενος που τιμήθηκα από μια ομάδα στην οποία έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα, δέθηκα μαζί της και με τον κόσμο της κι αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.
Στην Πάτρα έχω πολλούς φίλους και μαθαίνω τα νέα της ομάδας. Έχει κάνει πολύ καλές επιλογές παικτών το καλοκαίρι και νομίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά της. Τρία χρόνια ήμουν στην ομάδα και είχαμε βάλει πλάνο ανόδου στην Α’ εθνική. Πήγαμε από την Γ’ στην Β’ Εθνική την πρώτη χρονιά και αμέσως μετά, είχαμε εκείνη την πορεία στη Β’ εθνική που φθάσαμε μέχρι τα πλέι-οφ, εκεί όπου έγιναν όλα όσα έγιναν και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω σήμερα, είναι γνωστά πανελληνίως, που μας στέρησαν μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.
Αυτή όμως θεωρώ ότι θα είναι η χρονιά των παιδιών, για να φέρουν την Παναχαϊκή στην Α’ εθνική και να δώσουν μια τεράστια χαρά στον κόσμο της. Το πιστεύω και το λέω».

Last modified onΤετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2013 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep