Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Υπομονή...»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Τίμος Καβακάς μετά τη νίκη (2-1) της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟ.

Ο τεχνικός των Αχαιών ζήτησε να μην υπάρχει υπέρμετρη χαρά, τόνισε ότι η Παναχαϊκή έχει πολλές δυνατότητες και πως όλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή, καθώς η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε στάδιο μονταρίσματος:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε υπέρμετρα και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Ήμασταν καλοί, ωστόσο επειδή ήταν φιλικό, εμένα με νοιάζει να είμαστε καλοί και στα επίσημα παιχνίδια. Έχω πει και πάλι ότι χρειάζεται υπομονή από όλους, και από εμάς προς τους παίκτες και από τους παίκτες προς εμάς, καθώς είμαστε ακόμα στο στάδιο του μονταρίσματος όμως η ομάδα έχει δυνατότητες και αυτό θα φανεί».

Για τους νεοαποκτηθέντες, Γκαντιάγκα και Μπόζιτς είπε: «Είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά και οι δυο ήταν αρκετοί καλοί. Πάντως είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες θα δείτε ακόμα καλύτερο τον Γκαντιάγκα και τον Μπόζιτς».

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης δήλωσε: «Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και είναι σημαντικό. Σιγά-σιγά η ομάδα βρίσκει το δρόμο της, αλλά ακόμα έχουμε δουλειά. Το θετικό είναι ότι χάρηκε και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο για να μας δει».

Last modified onΔευτέρα, 09 Σεπτέμβριος 2013 10:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep