Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματαίωση του φιλικού

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως το φιλικό που προγραμμάτισε με τη Νίκη Βόλου ματαιώνεται.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωνε ότι «μετά την ματαίωση των αγώνων Κυπέλλου, οι οποίοι είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 15/09/2013, θα μεταβεί στον Βόλο όπου την ίδια ημέρα και στις 6.30 το απόγευμα θα δώσει φιλικό με την Νίκη Βόλου».
Τελικά οι αγώνες του Κυπέλλου θα γίνουν όντως στις 15 Σεπτεμβρίου, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό. Αυτό οδήγησε τους Αχαιούς να βγάλουν νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά για να ματαιώσουν το φιλικό: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι το φιλικό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, στον Βόλο την Κυριακή, ματαιώνεται λόγω του ότι την ίδια ημέρα η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθούν αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος. Η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλου θα γίνουν 10/09 και οι αγώνες του Κυπέλου θα είναι νοκ - άουτ. Στην πρώτη φάση του Κυπέλου θα αναμετρηθούν ομάδες του Βορείου Ομίλου με ομάδες του Βορείου Ομίλου και οι ομάδες του Νοτίου Ομίλου με ομάδες του Νοτίου Ομίλου.
Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι νικήτριες ομάδες του Βορείου και του Νοτίου Ομίλου. Οι αγώνες και την δεύτερη φάση θα είναι νοκ - άουτ. Διπλοί θα είναι οι αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλου όταν θα ανταγωνιστούν ομάδες της FootballLeague με την SuperLeague» αναφέρεται.

Last modified onΠέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep