Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παναχαϊκή για Σούπερ Λίγκα»

Ο φετινός στόχος της Παναχαϊκής δεν είναι άλλος από την άνοδο, όπως υποστήριξαν τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα των Αχαιών.

Νεμάνια Ζλάτκοβιτς, Μάρκος Μαραγκουδάκης, Τζέρι Σιτόε, Φραντς Μπερτέν, Μάριο Μπόζιτς και Σέικ Γκαντιάγκα παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα (2/9) στην αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Μαζί με τους και ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Γιώργος Κόλτζος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Κιούπης και ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος.
Ο Κόλτζος είπε: «Στόχος μας είναι να βασιστούμε στο οικογενειακό κλίμα. Πολλοί από τους νέους ποδοσφαιριστές δεν θα έρχονταν στην Παναχαϊκή, αν δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα του προέδρου. Αυτό που ζητάω είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και πιστεύω ότι αγωνιστικά θα τα καταφέρουμε».

ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:
Νεμάνια Ζλάτκοβιτς: «Ξέρω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας με ιστορία. Πρέπει να ανέβουμε φέτος στην Σούπερ Λίγκα».
Μάρκος Μαραγκουδάκης: «Το έργο μας δεν είναι εύκολο και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά».
Τζέρι Σιτόε: «Γνωρίζω καλά ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Μου εξήγησαν το πρότζεκτ που έχει στόχο την Σούπερ Λίγκα και θέλω να είμαι και εγώ μέρος του».
Φραντς Μπερτέν: «Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζω τι σημαίνει να μην είναι η Παναχαϊκή στην Σούπερ Λίγκα».
Μάριο Μπόζιτς: «Ολοι έχουμε τον ίδιο στόχο και αυτός είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα. Καλώ τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν, γιατί χωρίς αυτούς θα είναι δύσκολο».
Σέικ Γκαντιάγκα: «Ηρθα για να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκα και όχι για να μείνουμε στη Β' Εθνική».

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep