Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στα αζήτητα ο Γκούρτσας»

Στην τιμωρία του Δημήτρη Γκούρτσα θα προχωρήσει η Παναχαϊκή, εφόσον ο παίκτης δεν επιστρέψει στην Πάτρα.

Η πατρινή ομάδα με ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο παίκτης δεν ξέρει τι θέλει, καθώς τη μία «ζητά να δοθεί δανεικός είτε στον Εθνικό Γαζώρου, είτε σε άλλη ομάδα της περιοχής και την άλλη μέρα εμφανίζεται συνοδευόμενος από τον αδελφό του ζητώντας ελεύθερη μεταγραφή χωρίς να λέει την ομάδα που θα μεταγραφεί παραδίδοντας επιταγή 10.000 ευρώ στον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Κόλτζο». Μάλιστα, τον κατηγορεί ότι είναι ο μόνος που έχει διαταράξει την ηρεμία της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά το τέλος του σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον φροντιστή Γιάννη Λιαρομάτη, στο νέο φυσιοθεραπευτή Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο, τον οδηγό Νίκο Ρουτζαμάνη γιατί χωρίς την σκληρή τους εργασία, το έργο των προπονητών κ.κ. Καβακά-Πήδουλα και Κιούπη, δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί. Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας με επικεφαλής τον Γιώργο Κόλτζο, οι προπονητές, παίκτες και συνεργάτες μας, δημιούργησαν ένα καταπληκτικό οικογενειακό κλίμα το οποίο είναι εμφανές κάθε στιγμή. Με πρωτεργάτες τους Κιάσσο, Κοντογουλίδη, Λαζαρίδη, Μπερτέν και όλα τα παιδιά της περσινής ομάδας αλλά και τους νεαρούς, δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό κλίμα το οποίο προϊδεάζει μόνο επιτυχίες για τη νέα χρονιά. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου «Montana» για την συμπεριφορά τους αυτές τις 15 μέρες αλλά και για το αποχαιρετιστήριο πάρτι που οργάνωσαν και μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας.

2. Σε πολύ δύσκολη θέση έχει περιέλθει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος την μια μέρα επικαλείται σοβαρό πρόβλημα της μητέρα του και ζητά να δοθεί δανεικός είτε στον Εθνικό Γαζώρου, είτε σε άλλη ομάδα της περιοχής και την άλλη μέρα εμφανίζεται συνοδευόμενος από τον αδελφό του ζητώντας ελεύθερη μεταγραφή χωρίς να λέει την ομάδα που θα μεταγραφεί παραδίδοντας επιταγή 10.000 ευρώ στον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Κόλτζο.

Τον Δημήτρη Γκούρτσα έχουν ζητήσει με ελεύθερη μεταγραφή δυο ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό λόγω χρεών και η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον επιθυμεί να μεταγραφεί, τον έχει κοστολογήσει 50.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας πριν υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με την Παναχαϊκή ήταν στα αζήτητα του ποδοσφαίρου αποδεσμευμένος από την ΠΑΕ Πανσερραικό, όπου η ομάδα μας τον επανέφερε στο προσκήνιο προτιμώνται να αγωνίζεται αυτός παρά οι αξιόλογοι ωστόσο υπερήλικοι παίκτες, όπως ήταν οι Σολάκης-Μπρέσκα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον δεν επιστρέψει άμεσα στην Πάτρα και στις προπονήσεις, θα τον καλέσει και θα τον τιμωρήσει παραδειγματικά, γιατί είναι ο μόνος που διατάραξε την ηρεμία της ομάδας».

Last modified onΚυριακή, 18 Αύγουστος 2013 18:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep