Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σούπερ Λιγκ με την Παναχαϊκή»

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης μίλησε για την υπογραφή συμβολαίου στην Παναχαϊκή.

Δηλώσεις στο ΦΩΣ για τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή έκανε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο Έλληνας στράικερ που πλέον έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Καρπενήσι ανέφερε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέληξα στην Παναχαϊκή. Είναι μια ιστορική ομάδα, με δυναμική του ονόματος και του κόσμου που διαθέτει και από τη στιγμή που συμφώνησα μαζί της, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πάμε όλοι μαζί, την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, στην Α' Εθνική».

- Τι ήταν εκείνο που σε οδήγησε να πεις τελικά το ναι στην Παναχαϊκή;

«Η προσφορά που μου έγινε από τον κ. Κούγια ήταν πολύ καλή, με ικανοποίησε και δεν είχα λόγο για να μην πω το ναι, παρότι είχα και πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Για μένα η επιλογή που έκανα είναι η ιδανική και το λέω επί της ουσίας και όχι για τους τύπους. Μου άρεσε και ο τρόπος προσέγγισης που μου έγινε πλην του κ. Κούγια και από έναν άνθρωπο που ξέρω πολύ καλά, τον προπονητή της ομάδας κ. Καβακά, οπότε ήταν εύκολο τελικά να συμφωνήσουμε».

- Η φετινή Παναχαϊκή είναι πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά. Τι βλέπεις για τη νέα χρονιά;

«Εγώ ήρθα στην Παναχαϊκή αποφασισμένος να βάλω το δικό μου λιθαράκι για να παίξει η ομάδα και πάλι στη φυσική της θέση, την Α' εθνική και αυτό το βλέπω, ότι είναι ένας κοινός στόχος. Έτσι λοιπόν όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για να φέρουμε την Παναχαϊκή εκεί που της αρμόζει και της αξίζει να βρίσκεται. Μπροστά μας έχουμε πολύ και σκληρή δουλειά, θέλουμε όλη την Πάτρα στο πλευρό μας και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε το παν για να τους δικαιώουμε και να τους κάνουμε να χαμογελάσουν».

Last modified onΤρίτη, 06 Αύγουστος 2013 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep