Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηττήθηκε η Παναχαϊκή

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Παναχαϊκή από την Ένωση Ερμιονίδας στο γήπεδο της Βάρδας.

Ο Τίμος Καβακάς είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του. Η πατρινή ομάδα ξεκίνησε καλά στο ματς, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Σκόρερ για την Ερμιονίδα, η οποία έχασε πέναλτι στο 72’ με τον Βλαχόπουλο, ήταν οι Καννελόπουλος στο 38’ (αυτογκόλ) και Συμελίδης στο 44’.

Το μόνο που κατάφερε η Παναχαϊκή ήταν να μειώσει με τον Κοκκίνη στο 51’ έπειτα από φάουλ του Κιάσσου. Από τους Πατρινούς δεν αγωνίστηκε όνο ο Κοντογουλίδης, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναχαϊκή: Λαζαρίδης (36' Σταυριανός, 68' Παπαδόπουλος), Βαγγελόπουλος, Γκούρτσας, Παληγεώργος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Ζλάτκοβιτς, Βιγιαρέχο, Κιάσσος, Κωστόπουλος, Παμπόε. Έπαιξαν και οι Κοκκίνης, Δήμας Σπίνουλας, Χούσα, Μασούρας, Λίτσης, Φατιόν, Καραμανλής, Πλέγας.

Ένωση Ερμιονίδας: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Μουκίδης, Στάικος, Σιμελίδης, Κανελλόπουλος, Φράγκος, Θωμάς. Έπαιξαν και οι Τζιέρης, Μπούρας, Βιρβίλης, Ρόκκας, Κιοσσές, Κέλι, Δήμας, Σχοινάς, Βλαχόπουλος, Παπασταύρου, Κολόνης.

Last modified onΣάββατο, 03 Αύγουστος 2013 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep