Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ολοι μαζί για την Παναχαϊκή»

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης τόνισε πως πρέπει όλοι να ενωθούν ώστε η Παναχαϊκή να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Super League. Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης τόνισε πως πρέπει όλοι να ενωθούν ώστε η Παναχαϊκή να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Super League.

Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης κάλεσε όλες τις πλευρές να βάλουν νερό στο κρασί τους ώστε να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη και με υπομονή να πάρει την άνοδο για την Super League.

«Να ρίξουν όλοι νερό στο κρασί τους, να γίνει όλη η Πάτρα μια γροθιά και να είναι δίπλα μας, γιατί μόνο έτσι θα ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Για την Πάτρα και την Αχαΐα αυτή η χρονιά είναι ευκαιρία για να πάει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ ανεξάρτητα με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος».

Ο 32χρονος επιθετικός μίλησε στο Ράδιο Γάμμα και τόνισε πως χρειάζεται προσπάθεια και αρκετή υπομονή για να κατακτήσει η Παναχαϊκή την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη του.

- Πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και την Β’ εθνική;

«Θέλω να πιστεύω ότι σιγά-σιγά τα προβλήματα αυτά των ΠΑΕ θα μετριαστούν και θα βελτιωθεί κάπως η κατάσταση. Η κρίση έχει επιφέρει παραπάνω προβλήματα γενικότερα στη χώρα άρα και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Ήδη πάντως έχουμε φθάσει σε ένα πολύ χαμηλό στάδιο και ελπίζω να μην χρειαστεί να κατέβουμε ακόμη πιο χαμηλά».

«Θέλω να πιστεύω ότι τα προβλήματα των ΠΑΕ θα μετριαστούν. Η κρίση έχει επιφέρει παραπάνω προβλήματα στη χώρα και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ήδη πάντως έχουμε φθάσει σε ένα πολύ χαμηλό στάδιο και ελπίζω να μην χρειαστεί να κατέβουμε ακόμη πιο χαμηλά»

- Πως φαντάζεσαι το φετινό ξεκίνημα της Παναχαϊκής;

«Έχουν έλθει αρκετοί νέοι παίκτες και μαζί με τους υπάρχοντες ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο με σκληρή προπόνηση και δουλειά είναι δεδομένο και το θέλουμε όλοι, ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Υπάρχει κι ένας πολύ καλός προπονητής που δουλεύει και αυτός σε πορεία πρωταθλητισμού, υπάρχει η διοίκηση που φροντίζει για το καλύτερο δυνατό και ξεκινάμε φιλόδοξα. Άλλωστε η Παναχαϊκή είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί από την ιστορία της και τον φυσικό της ρόλο στο ποδόσφαιρο».

- Ποιο είναι το «κλειδί» προκειμένου να πετύχει τους στόχους της η ομάδα;

«Υπομονή και τίποτα άλλο. Υπομονή από όλους και ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας, τον θέλουμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει και πρέπει να βρίσκεται. Να ρίξουν όλοι νερό στο κρασί τους, να γίνει όλη η Πάτρα μια γροθιά και να είναι δίπλα μας, γιατί μόνο έτσι θα ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Για την Πάτρα και την Αχαΐα αυτή η χρονιά είναι ευκαιρία για να πάει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ ανεξάρτητα με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ακούω που λένε κάποιοι ότι αν γίνουν δυο όμιλοι ίσως «Έχω μάθει να κάνω όπου πηγαίνω πρωταθλητισμό και από τη στιγμή που μιλώντας και με τον πρόεδρο αλλά και με τον προπονητή, είδα ότι υπάρχει μια τέτοια διάθεση και αποφασιστικότητα στην φετινή Παναχαϊκή, δεν είχα λόγους για να μην δεχθώ την πρόταση που μου έγινε» και να είναι καλύτερα για μας, αλλά εγώ λέω ότι τίποτα δεν είναι εύκολο, κανένας δεν θα μας χαριστεί και από τη δική μας εικόνα θα εξαρτηθούν όλα. Θέλει όμως το επαναλαμβάνω υπομονή και ο κόσμος θα δει ότι και καλό ποδόσφαιρο θα παίξουμε και με τον τρόπο μας θα τον φέρουμε δυναμικά στο γήπεδο». - Η δική σου παρουσία στην Παναχαϊκή; «Έχω μάθει να κάνω όπου πηγαίνω πρωταθλητισμό και από τη στιγμή που μιλώντας και με τον πρόεδρο αλλά και με τον προπονητή, είδα ότι υπάρχει μια τέτοια διάθεση και αποφασιστικότητα στην φετινή Παναχαϊκή, δεν είχα λόγους για να μην δεχθώ την πρόταση που μου έγινε».

- Η νέα συνεργασία με τους Κιάσσο και Κούγια;

«Για τον Κώστα δεν χρειάζεται να πω εγώ τώρα το οτιδήποτε. Η διαδρομή του στο χώρο του ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ελλάδας τα λέει όλα. Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, είναι εξαιρετικός στις τροφοδοσίες του, πιστεύω να το αξιοποιήσω αυτό όπως φυσικά και τη δουλειά με όλο το σύνολο, γιατί μιλάμε για άθλημα ομαδικό και όχι ατομικό. Όσο για τον πρόεδρο, επίσης έχω συνεργαστεί μαζί του, ξέρω πολύ καλά το DNA του και θα τα πάμε μια χαρά. Έχει το δικό του όραμα για την Παναχαϊκή και όλοι εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τον δικαιώσουμε».

«Η Παναχαϊκή είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια... κοιμάται και πρέπει να ξυπνήσει. Θυμάμαι τα παλιότερα χρόνια που έπαιζα αντίπαλος της Παναχαϊκής το γήπεδο να είχε 12 και 13 χιλιάδες κόσμο»

- Το μήνυμα στον κόσμο ενόψει της πρεμιέρας στην προετοιμασία;

«Η Παναχαϊκή είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια... κοιμάται και πρέπει να ξυπνήσει, όχι μόνο η ίδια αλλά και ολόκληρη η πόλη. Όλοι μαζί, μια γροθιά να είμαστε από την αρχή μέχρι το τέλος, στα εύκολα αλλά και τα δύσκολα που θα βρούμε στο δρόμο μας. Εγώ θυμάμαι τα παλιότερα χρόνια που έπαιζα αντίπαλος της Παναχαϊκής το γήπεδο να είχε 12 και 13 χιλιάδες κόσμο. Αυτή τη δυναμική τη θέλουμε και τώρα για το καλό της Παναχαϊκής και της πόλης γενικότερα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep