Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεχίζει τις πιέσεις η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πρώτη συγκέντρωση στο…Παμπελοποννησιακό χωρίς συμφωνία με τον Δήμο.

Η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε τρεις ανακοινώσεις την Τετάρτη (17/07) σχετικά με το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αρχικά ευχαρίστησε τη Δόξα Μανωλάδας για την παραχώρηση του Γηπέδου Παραλίας από τις 23 Ιουλίου:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις από την 23/7/2013 κατόπιν συνεννοήσεως με τις διοικήσεις της Δόξας Μανωλάδας και με τους αρμοδίους του Δήμου Πατρέων θα διεξαχθούν στο γήπεδο Μανωλάδας και στο Γήπεδο Παραλίας. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί δημοσίως τη Δόξα Μανωλάδας και τον Δήμο Πατρέων για αυτή την διευκόλυνση.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αισιοδοξεί ότι αμέσως μόλις επιστρέψει η ποδοσφαιρική ομάδα από το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι έτοιμα τα δύο τουλάχιστον γήπεδα του προπονητικού κέντρου στην Εγλυκάδα Πατρών».

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η πρώτη συγκέντρωση (22/07) θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση των προπονητών και ποδοσφαιριστών της ομάδας της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την περίοδο 2013-2014 θα γίνει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Δευτέρα 22/7/2013.

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

1) 18:00: Αίθουσα συνεντεύξεων τύπου Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Παρουσίαση προπονητή Τιμόθεου Καβακά, βοηθού και γυμναστή Γεωργίου Πήδουλα και προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Καράτση της ΠΑΕ Παναχαϊκή στους εκπροσώπους τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα υπάρξει προφορική τοποθέτηση από τους προπονητές και ερωτήσεις, απαντήσεις στους δημοσιογράφους.

2) 18:30: Αίθουσα συνεντεύξεων τύπου Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ΠΑΕ Παναχαϊκή στους εκπροσώπους τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα υπάρξει προφορική τοποθέτηση από τους ποδοσφαιριστές και ερωτήσεις, απαντήσεις στους δημοσιογράφους.

3) 19:00: Αγιασμός μπροστά από την σκεπαστή κερκίδα του Παμπελοποννη σιακού Σταδίου. Μετά τον Αγιασμό θα γίνει παρουσίαση προπονητών και του συνόλου των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή στο φίλαθλο κοινό.

4) Εφόσον η γεωπονική υπηρεσία του Δήμου το επιτρέψει και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Δημαρά θα ακολουθήσει ελαφριά προπόνηση στον χώρο του κεντρικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Στην εκδήλωση έχουν καλεστεί να παραστούν το σύνολο των Αρχών της πόλης (Βουλευτές , Περιφερειάρχης , Δήμαρχο Πατρέων, Δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι θεσμικοί παράγοντες).

Τον Αγιασμό όπως κάθε χρόνο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος εφόσον επιστέψει από την Ρωσία , άλλως τον Αγιασμό θα κάνει ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Πατρών».

Και ολοκλήρωσε το μπαράζ ανακοινώσεων, τονίζοντας ότι ο Σπύρος Καλογιάννης επιβεβαίωσε πως πρέπει να δηλωθεί άμεσα έδρα, διαφορετικά οι «κοκκινόμαυροι» θα πρέπει να μετακομίσουν στην Αθήνα: «Προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρόεδρος της Football League κ. Σπύρος Καλογιάννης με τον Αντιδήμαρχο Πατρέων κ. Χάρη Μασσαρά.

Ο κ. Καλογιάννης επιβεβαίωσε στον κ. Μασσαρά ότι εφόσον η ΠΑΕ Παναχαϊκή μέχρι την επόμενη Τρίτη δεν έχει το παραχωρητήριο της χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου αφενός δεν θα πάρει αδειοδότηση και η μόνη διέξοδος είναι να δηλώσει έδρα γήπεδο των Αθηνών.

Ο κ. Μασσάρας διαβεβαίωσε τον κ. Καλογιάννη ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή εφόσον εκδόσει εγγυητική επιστολή ύψους 35000,00€ θα πάρει παραχωρητήριο και αυτό θα γίνει στο πρώτο Δημοτικό συμβούλιο».

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιούλιος 2013 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep