Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίτκας: «Κρατάω μόνο τα καλά»

Ο Βαγγέλης Πίτκας μίλησε για τα πολλά προβλήματα της Παναχαϊκής την περασμένη σεζόν.

Ο 30χρονος γκολκίπερ μίλησε στην ιστοσελίδα «patragoal.gr» σχετικά με την αποχώρησή του από τους Αχαιούς. Τόνισε ότι ήταν τιμή του που φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής και στάθηκε στα μεγάλα οργανωτικά προβλήματα που υπήρχαν την περασμένη σεζόν. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

«Mεγάλη μου τιμή που φόρεσα την φανέλα της Παναχαϊκής, διότι είναι μια μεγάλη ομάδα. Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή που βρισκόμουν στην ομάδα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας. Εύχομαι η ομάδα της Παναχαϊκής να βρει τον δρόμο της και αυτός δεν είναι άλλος από την Σούπερ Λίγκα».

Xειρότερη στιγμή φέτος;

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς υπήρχαν πολλά οργανωτικά προβλήματα και μετακινήσεις καθημερινά λόγω γηπέδου για ένα διάστημα 2-3 μηνών που μας κούρασε και μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Υπήρχαν πολλές αποχωρήσεις παικτών τον Δεκέμβριο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει η ομάδα να σταθεροποιηθεί και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο».

Kαλύτερη στιγμή για σένα την περσινή περίοδο;

«Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Τέτοια παιχνίδια είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή. Τι να ξεχάσω; Γενικά κρατάω μόνο τα καλά από κάθε ομάδα που περνάω. Τα υπόλοιπα δηλαδή τα άσχημα απλά έρχονται και παρέρχονται».

Τα μελλοντικά σου σχέδια;

«Θα εξετάσω κάθε πρόταση που θα έχω και θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου».

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιούλιος 2013 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep